VAŽE ZA VASPITANE MOMKE, JEDAN JE FUDBALER, DRUGI PILOT Lidija Vukićević objavila fotografiju sa sinovima, a svi su primetili jedan detalj (FOTO)
Foto: Alo.rs

Glumica Lidija Vukićević ima dva sina Andeja i Davida koji su veoma uspešni momci, a sada je na svom Instagramu podelila fotografiju s anjima i raznežila sve. 

Naime, Lidija je podelila uspomenu kada je Andrej imao oko tri godine, a David samo nekoliko meseci, a svima je zapalo za oko i da je glumica i tad nakon porođaja imala perfektnu liniju. 

 

 

- Vreme ne merim po tome koliko su porasli, nego kakvi su ljudi izrasli. Mama - napisala je glumica ispod fotografije.

Mnogi njeni pratioci nisu mogli da ne prokomentarišu njen savršen izgled koji je i tada bio evidentan. 

 

 

Glumica je iz braka sa bivšim mužem mitrom Mrkelom dobila sinove, Andreja koji je fudbaler i Davida koji je pilot. Obojica važe za vaspitane i zgodne momke. 

 

 

Glumica je jednom prilikom pričala o tome kako je vaspitavala svoje naslednike.

- Ne možete decu da vaspitavate onda kada počnu da nalaze devojke, kada počnu da nalaze društvo. Kasno je. Dete se vaspitava onog trenutka kada ga dobijete, kada ga dovedete iz porodilišta kući. Verujte mi. Apsolutno govorim iz svog iskustva. Moj sin David, kad je bio beba, kad ugasite svetlo on počne da plače, kad upalite on stane. Ja lepo po pelenici, malo, onako, ćuti, ne smeš da plačeš. Verujte, ja ugasim svetlo, on ne plače. Morate da razvijate tu komunikaciju od bebe - rekla je Lidija ranije.

RASPAMETILA SVE SVOJIM IZGLEDOM! Kija okupila veliki broj poznatih na promociji pesme, a došao je i on! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading