VULGARAN POTEZ BAKE PRASETA Čestitao devojci godišnjicu porukom o se*su!
Foto: Youtube/Printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih godina je bio veoma osuđivan od strane javnosti zbog svojih seksističkih izjava i mizogenih uvreda. Poznat je kao neko ko nema najbolje manire i poštovanje prema ženama, ali njegov poslednji potez prešao je sve granice dobrog ukusa.

Naime, on je svojoj devojci čestitao godišnjicu veze preko Instagrama, tako što je objavio fotografiju u kojoj mu ona sedi u krilu, a u opisu stoje sledeće reči:

VULGARAN POTEZ BAKE PRASETA Čestitao devojci godišnjicu porukom o se*su!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dve godina najboljeg se*sa.

Možda mu je super da se pokaže kao šmeker pred ortacima hvalospevima o svojoj devojci (mada je i to degutantno), ali uraditi to javno je izraz nepoštovanja kojeg on očigledno nije svestan. Na moraju svi sve da znaju, a još važnije, devojka je mnogo više od uživanja u intimnom činu.

Pogotovo ne moraju da dodatno seksualizuju i objektivizuju njegovu devojku koja, iako je neupitno zgodna, sigurno ima mnogo više kvaliteta od dobrog tela i lepog lica.

NIKADA NISAM PRIČALA O TOME... Jelena Tomašević ispričala jezivo iskustvo tokom NATO bombardovanja, pevačica i dan danas pamti taj dan!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading