NIKADA NISAM PRIČALA O TOME... Jelena Tomašević ispričala jezivo iskustvo tokom NATO bombardovanja, pevačica i dan danas pamti taj dan!
Foto: Printscreen/instagram

Jelena Tomašević ogolila je dušu i prvi put progovorila o traumi koju je na nju ostavilo bombardovanje. Pevačica je otkrila da je bila u studiu i snimala pesmu u trenutku kada je začula sirene, a da joj je slika uspaničenog naroda još uvek pred očima.

NIKADA NISAM PRIČALA O TOME... Jelena Tomašević ispričala jezivo iskustvo tokom NATO bombardovanja, pevačica i dan danas pamti taj dan!

Alo

 

- Nikada nisam govorila o tome, kada sam bila prva godina gimnazije pevala sam izvorne pesme u Radio Beogradu. Iako se najavljivalo bombardovanje, niko u to nije verovao. Ja sam došla u studio da snimim pesme 24.03.1999. godine i u jednom trenutku tokom snimanja sam čula sirene. To je bio jeziv osećaj, svi smo istrčali na ulici, ljudi su bili u panici. Tada sam pogledala u Svetogorsku ulicu i pomislila koliko sam srećna što ne živim u Beogradu - prisetila se događaja Jelena i otkrila kakav je prizor sačekao kada je otišla u rodni Kragujevac.

- Isti dan sam otišla u Kragujevac, međutim do tada su već pogodili taj grad i nije bilo struje. Otac nas je satima čekao na mostu sa fenjerom. To nikada neću zaboraviti - rekla je ona u „Šok to

UHAPŠEN POLUBRAT MIRKA ŠIJANA Zoran je Gocu Božinovsku ostavio zbog njegove mame, a evo ko je on!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading