UHAPŠEN POLUBRAT MIRKA ŠIJANA Zoran je Gocu Božinovsku ostavio zbog njegove mame, a evo ko je on!
Printscreen

Protiv Vukašina Šijana, sina ubijenog Zorana Šijana, podneta je krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

Javnosti je dobro poznat Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana, koji je u braku sa Bojanom Rodić, a za Vukašina malo ko zna.

UHAPŠEN POLUBRAT MIRKA ŠIJANA Zoran je Gocu Božinovsku ostavio zbog njegove mame, a evo ko je on!

Foto: Printscreen

 

Vukašin je sin Zorana Šijana kojeg je on dobio u drugom braku sa komšinicom Goranom Zoricom, koja je ujedno bila prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske.

Zoran i Gorana su bili komšije sve do 1996. nakon čega je on odlučio da se razvede od Goce Božinovske i venča sa njom. Ona je Zoranu 1999. godine rodila sina, i to samo tri nedelje pre nego što je ubijen.

Šijanov naslednik je pre dve godine priveden sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30). Vukašin je tada osumnjičen je da je podstrekivao druga da ubije muškarca koji je pokušao da spreči divljanje ove grupe mladića.

BILI SU U VEZI, A ONDA JU JE ON OSTAVIO ZBOG PREVARE Ana Nikolić i Andrija Milošević imaju zajedničke uspomene, a mnogi su ovo zaboravili!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading