IZGUBILI SMO NAJVEĆI OSLONAC KADA JE ON OTIŠAO Oglasila se ćerka Džeja Ramadanovskog, pa progovorila o životu nakon smrti oca
Printscreen

Čuveni pevač Džej Ramadanovski je 6. novembra prošle godine iznenada preminuo u svom stanu, a tu vest je najteže podnela upravo Marija. 

Ona se sada oglasila i ispričala brojne emotivne momente iz njihovog života. 

- Džej je bio najbolji tata na svetu, uvek nasmejan i razdragan, tu je bio za sve i stalno mi je govorio da budem dobar čovek - ispričala je Marija Ramadanovski. 

- Kao da mi je vreme zastalo od kad njega nema, ali moram da se borim dalje kroz život, želim da snimim pesmu zbog tate.

Marija je otkrila da joj Džej nikada nije dozvoljao da bude tužna i da je do poslednjeg trenutka bio veseo.

- Sve bi činio da ne budem tužna, do poslednjeg trenutka je pevao i mnogo se šalio, nismo ni pomislili da tata može da umre. Trudim se da budem srećna zbog njega, svaki put kada se rasplačem pomislim da je on tu kraj mene i bude mi odmah lakše. 

IZGUBILI SMO NAJVEĆI OSLONAC KADA JE ON OTIŠAO Oglasila se ćerka Džeja Ramadanovskog, pa progovorila o životu nakon smrti oca

Printscreen

 

Džejeva ćerka je ponosno istakla da joj je on bio najveći oslonac u životu i dodala:

- On je držao celu porodicu, kad je on otišao izgubili smo najveći oslonac i zaista nam je mnogo teško bez njega, bio je glavni u svemu.

Ona je otkrila koja Džejeva pesma je najviše asocira na njega.

- „Teško je živeti", nju sam jednom i uživo pevala sa njim, sa tom pesmom sam želela da mu dam do znanja da hoću da budem pevačica. On je uvek bio ponosan na moju šminkersku srednju školu i što sam šminkala glumce i pevače, ali kad je video da sam kroz njega zavolela pevanje, dao mi je blagoslov. Takođe me na tatu podseti „Sunce ljubavi" i „Živote ženo bez morala".

Iskrenost, vedar duh i talenat nasledila je od Džeja.

- Volela bih da imam što više tatinih osobina jer je on bio poseban čovek - priznala je Marija.

IZGUBILI SMO NAJVEĆI OSLONAC KADA JE ON OTIŠAO Oglasila se ćerka Džeja Ramadanovskog, pa progovorila o životu nakon smrti oca

alo.rs/instagram

 

Marija ističe da joj je mnogo drago što je njen otac prva asocijacija za Dorćol.

- Ponosna sam što je prva asocijacija na Dorćol upravo on. Jedna žena koja me ni ne poznaje mi je prišla na Dorćolu jer sam joj delovala tužno i upitala da li sam dobro, rekla sam joj da mi je tata preminuo, ona me je pogledala i rekla - Ti mora da si Džejeva ćerka.

Marija se osvrnula i na predstojeći film o Džeju.

- Ideja za taj film postoji od kako je tata preminuo, ali mi kao porodica nemamo veze sa tim filmom. Mislim da scenariju fale istiniti događaji koji pričaju o tatinom životu. Ne znam da li bih prihvatila da učestvujem u tom filmu  jer sve što se njemu dešavalo dok ja nisam rođena je za mene nepoznanica - zaključila je Marija Ramadanovski.

REKAO SAM ŽENI DA NE PRAVIMO DETE, JER ĆE BITI NARKOMAN Muzičar progovorio o ćerci koja je bila zavisnik i unucima o kojima brine socijalna služba

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading