IMUĆAN MUŠKARAC POZNAT JAVNOSTI JOJ PIŠE PORUKE?! Jovana Jeremić ne gubi vreme, a evo šta je razlog razvoda od Vojislava!
Promo

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić progovorila je o razvodu od supruga Vojislava Miloševića, te otkrila razloge za takav potez.

- Dogovorili smo se kao intelektualci civilizovani da se razvedemo. On je moj najbolji prijatelj. Različite ambicije su razlog razvoda. Moja energija je biznismenska i ja 24 sata razmišljam i zarađujem - započela je u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

IMUĆAN MUŠKARAC POZNAT JAVNOSTI JOJ PIŠE PORUKE?! Jovana Jeremić ne gubi vreme, a evo šta je razlog razvoda od Vojislava!

Promo

 

Jovana je istakla da nikada nije prevarila supruga, a smatra da nikada ni on nije počinio preljubu.

- Bila sam na "Blic poligrafu" i nikad nisam prevarila supruga. Da nisam pripremila javnost za ovo izbio bi bum. Različite su energije između nas bile. Shvatili smo to sada, ljudi se menjaju. Ja sam se promenila, meni je život turbo. Ja sam napredovala profesionalno i poseban psihoprofil muškarca to može ispratiti.

Voditeljka je progovorila i o podeli imovine.

- Ne delimo imovinu, zna se čije je šta. Ja imam stan koji sam sama kupila, sad mogu da se uselim u tuđi.

U tom momentu voditelj je upitao Jovanu da li je tačno da joj piše imućan muškarac poznat javnosti, na šta je ona ostala zagonetna i samo se nasmejala.

BRENA OVO KRIJE OD SVIH! Pevačica očajna, ova pojava može da ostavi velike posledice na njeno mentalno zdravlje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
ex

05.12.2021 16:36

Kad psihijatrijski slucajevi postaju "javne licnosti". Turbo psihijatrijski.

Mile

05.12.2021 16:43

Razlog je jednostaban ko ce da trpi ovu zenu ni u plot ni u klin lupeta nesto bez veze dezorjentisana osetila malo zivota pa umislila da lebdi medju oblacima jos se nije rastala a vec se dopisuje sa nekim to je pravi razlog osoba kojoj niko nije bitan isim nje i taj ce da je ostavi kad bude video sa kim ima posla druga dalila.

Zoran

05.12.2021 18:57

Jovana dobila si crveni karton, takva kakva si ja te ne bi držao pored sebe ni dva minuta. Vodila si Hepy, ja te nisam mogao gledati, a čini se ni neko drugi, pa si cmizdrila dan noć, i taj isti imućni čovjek te je ubacio na Pink. Zbog tebe više ne gledam Pink. Odjedanput, evo te svugdje, pričaš, mlataraš, lažeš, ponijelo te, raširila noge, muž te odbacio i ako bog da ni na Pinku nećeš dugo kao i Jovana na Prvoj!

Rade

05.12.2021 21:56

Ko li je taj nesrećnik, što se zagleda u ovu selsku facu ? ? ? ? ? ? ? ?

Deki

05.12.2021 22:33

Zar je taj čovek toliko očajan? Ima toliko pametnih i lepih žena - ova je neki nusproizvod polusveta.

beja

05.12.2021 22:56

ne razumem kako i sta je time htela da kaze, ja imam stan koji sam sama kupila sad mogu da se uselim u tudji