BRENA OVO KRIJE OD SVIH! Pevačica očajna, ova pojava može da ostavi velike posledice na njeno mentalno zdravlje
TV Prva printsc

Zdravlje Lepe Brene, naročito mentalno, bilo je narušeno budući da se pevačica borila za izvesnim problemom koji joj je skinuo osmeh sa lica.

Popularna pevačica važi za velikog profesionalca u svom poslu, te se trudi da njen vizuelni nastup uvek bude besprekoran. Međutim, ono što je javnost gotovo zaboravila jeste da je pevačica imala ozbiljnih problema koji su čak, kako se pisao, doveli i do depresije.

Foto: Printscreen/instagram

 

Njoj je opadala kosa, usled preteranog blajhanja, što ju je primoralo da nosi perike, te joj je to jako teško palo i dovelo je do očaja.

- Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je sa godinama sve ređa i opada joj svakoga dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je videla da spreda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće. Neko vreme je pokušavala da pusti šiške ne bi li sakrila zaliske, nosila je klipse, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže. Brena je pala u depresiju i jedno vreme je nosila kapice i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rešenje perike, koje su danas toliko uznapredovale da malo ko može i da primeti da je na glavi veštačka kosa. Iako je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je rešila da posluša svog saradnika, pa je naručila dve za probu. Obe je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima - ispričao je izvor blizak folk zvezdi.

Ipak, prema pisanju u medijima, svojevremeno, Brena se vrlo brzo adaptirala na promenu, pa shodno tome perike i dan danas nosi, kako se spekuliše.

Pintscreen

 

Brena ne skida perike sa glave, pa čak ne ide ni do prodavnice ako na glavu ne stavi neku od desetine koje sada ima. Toliko se izveštila da ih nosi i kada putuje van zemlje i sama ih stavlja, bez pomoći frizera. Prezadovoljna je kada se pogleda u ogledalo. Perike su lagane, pravljene od prirodne kose, sa minimalnim brojem češljića, pa Brena nema osećaj da joj nešto smeta. Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli na protekciju i sa popustom, ona za perike nije žalila para. Svesna je da što je kvalitetnija i izgleda prirodnije, a samim tim je i udobnija za glavu, ona je skuplja. Tako nijedna njena perika nije jeftinija od 500 evra - završava izvor blizak divi "Grand produkcije"

BEZ TRUNKE ŠMINKE! Ćerka Željka Joksimovića pozirala u prirodnom izdanju, a svi su primetili ovo

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

05.12.2021 16:28

Fahreta loše ti stoje perike baš se poznaje da nije tvoja kosa.