TAKMIČAR ZAVADIO CECU I VIKI! Kume nisu mogle da se slože, a Šerifovićka se zgrozila izborom pesme, nastala opšta pometnja!
Foto: Youtube/Printscreen

Jedan takmičar u "Zvezdama Granda" uspeo je da zavadi ceo žiri, pa čak i kume Viki Miljković i Cecu Ražnatović.

Neven Petrović (27) iz Doboja, iz Milijevog tima predstavio se pesmama "Bure" i "Đavolica".

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Meni se ovo nije baš dopalo, ni taj mantil, ni olovka ni taj kačket. Mislim da si previše energije utrošio na to, ali je bilo pucanje u prazno. Mnogo ste hteli, a malo ste dobili. Nisi loš pevač koliko si skrenuo pažnju sa ovim stajlingom, meni to nije selo, moglo je bolje - rekla je Viki Miljković koja je naglasila da su ovo "Zvezde Granda" a ne neko drugo takmičenje.

Đorđe David je tvrdio kako je ovaj takmičar fantastičan i savetovao ga da u budućnosti peva Ramba Amadeusa u šta je Ana Bekuta sumnjala da li će moći da izvede.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Za mene je prva pesma bila pravo iznenađenje jer je nisam čula milion godina i diže atmosferu u skladu je sa tvojim temperatmentom, meni je bilo super. Dobro si me zabavio, imaš energiju. Tačnije si otpevao drugu pesmu, ali suma sumarum ti jesi za "Zvezde Granda" jer si šoumen - rekla je Ceca.

- Ovo je jedan veliki uspeh u "Zvezdama Granda" da Viki i Ceca imaju različito mišljenje i to mi je fenomenalno, ali ja sam na Cecinoj strani - istakao je Popović.

- Ja je gledam šta priča, da li joj nije dobro, da li bi se ti veselila i đuskala uz "Nisam majstor da napravim bure" - pitala se Viki, na šta je Ceca i otpevala ove stihove, dok je Miljkovićeva tvrdila kako je i do pevača, jer šta god da ona otpeva to je hit.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Jeftina zabava, ako želiš da budeš zabavljač mora da bude skuplje. Izvini, ali to je moje mišljenje, ovo je fuj! - obrazložila je Šerifovićeva.

Mili je na kraju rekao kako ne mora sve komentare da uzme u obzir, a Saša Popović je odlučio da ide u baraž.

OSUŠILA SE OD TUGE Pevačica Dragica Zlatić nenormalno brzo smršala nakon raskida i laži koje je saznala

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading