OSUŠILA SE OD TUGE Pevačica Dragica Zlatić nenormalno brzo smršala nakon raskida i laži koje je saznala
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Dragica Zlatić tokom oktobra doživela je ljubavni brodolom koji je teško podnela, a sada je bez stida izjavila da pati, te da je zbog emotivnih problema za kratko vreme smršala 10 kilograma.

- Kao što vidite ja sam se osušila, smršala sam 10 kilograma. Toliko sam govorila o toj ljubavi, međutim, to je puklo. Sad malo patim, ali biće bolje - rekla je iskreno Dragica pa otkrila šta je dovelo do konačnog raskida.

- Laži, definitivno. To je ono što najviše mrzim, to me je razočaralo. Mislim da to nisam zaslužila... Toliko me je voleo da me je lagao (smeh). Kao i svako glupo žensko mislila sam da je to bila jedna bajka, ali se ispostavilo da nije - kazala je razočarano nekadašnja "Zvezda Granda".

Podsetimo, Dragica je dugo krila izabranika od očiju javnosti, međutim, tokom proslave svog rođendana ove godine u maju, njih dvoje su osvanuli na društvenim mrežama.

Pevačica je tada za medije kratko rekla da je u pitanju izvesni Mladen iz Beograda, kao i da uživaju u ljubavnoj vezi. Upravo na ovoj gala proslavi rođendana, Mladen je iznenadio Dragicu neobičnim vatrometom u ponoć, a ona mu se u više navrata naširoko zahvaljivala na društvenim mrežama. Ipak, ljubav je ubrzo pukla.

OSTAVILI JE OBOJICA! Jovan Pajić pre braka sa Saletom bila učesnica rijalitija, snimila veliki hit, a početak njihove veze obeležio veliki skandal!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading