OVAKO JE MELINA IZGLEDALA NA POČETKU BRAKA S HARISOM Niko je ne bi prepoznao, potpuno je drugačija!
Ataimages

Naime, kada su dobili ćerku Đinu, Haris Džinović i Melina, tada još uvek Gavrić, bili su par već dve godine. Pažnja koju su u medijima privlačili zbog razlike u godinama pala je tada u zaborav, a svi su se pitali samo jedno, kada će ovaj par stati na "ludi kamen"? Nešto više od godinu dana kasnije Melina je Harisu podarila i sina Kana, a tek 2008. godine postala je gospođa Džinović, uz svedočenje uglednih kumova Slavice Eklston i Filipa Ceptera.

OVAKO JE MELINA IZGLEDALA NA POČETKU BRAKA S HARISOM Niko je ne bi prepoznao, potpuno je drugačija!

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

 

Uzbudljiva ljubavna priča počela je dakle 2002. godine, a fotografije koje su glavna tema u medijima poslednjih nekoliko dana, nastale su 2004. godine, kada se rodila njihova prvenica Đina, danas popularna zvezda "Tik Toka".

OVAKO JE MELINA IZGLEDALA NA POČETKU BRAKA S HARISOM Niko je ne bi prepoznao, potpuno je drugačija!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ono što je, osim porodične sreće, fanovima privuklo pažnju je činjenica da Haris gotovo ne stari, a da je Melina s godinama "kao vino". Moćni par od 2004. do danas postigao je mnogo toga i danas čini se oboje stoje na vrhuncu svog uspha, na čijem se vrhu definitivno nalaze ćerka Đina i sin Kan.

O početku njihove ljubavi, Haris je tada ovako govorio za medije:

- Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: Hajde da napravimo dete! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život. Ako bih sad tvrdio da je ona žena mog života, bilo bi to isforsirano. Verujem da ljudi govore takve stvari da bi zadovoljili sujetu onog drugog ili da ga ne bi povredili. Treba biti otvoren. Za mene sada ne postoji druga žena, jer sam s njom, isto kao što i Melina kaže da za nju ne postoji drugi muškarac. Ali, život je nepredvidiv - govorio je tada Haris, ali su i on i Melina vremenom shvatili da su napravili pravi životni izbor.

BONUS VIDEO:

SVE BELO SA KRISTALNIM LUSTERIMA Stanija sredila penthaus i pokazala kako uživa , a tek da vidite garderober! (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ciki

03.12.2021 12:15

Pa naravno da ne lici, sva izoperisana, pobesneli od para