BLIŽI SE KRAJ NJENE AGONIJE! Tanja Savić podnela papire za razvod braka!
E-stock

Tanja Savić šokirana je napadima od strane zakonitog supruga Dušana Jovančevića koji iz Australije preti da će je raskrinkati i tvrdi 

Kako Svet saznaje, glavni razlog za ovo blaćenje je njegov bes zbog Tanjinog zahteva za razvod braka. Ona je nedavno sudu predala papire i dala mu do znanja da nema povratka na staro.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iako Tanja ćuti, sve je to pogađa. Zbog dece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu g*vana i tako u nedogled. Njeni sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dostupne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kada se ispuni “brdo” nekih uslova, a jedan od njih je i da minimum godinu dana supružnici ne žive zajedno. Tanja je Dušana napustila pre godinu u po, pa je i to ispunila. On je bio ubeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i besa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju decu nego mu je lična osveta ispred svega - ispričao je za Svet izvor koji dodaje da se Dušanu nije dopalo ni to što je Tanja decu upisala u državnu školu u Smederevu. 

Alo

 

Oni su na njegov zahtev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju deca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga deca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promeni. Jedini ventil mu je da vređa Tanju, što svaki dan radi - zaključio je izvor. 

MRKINA POSLEDNJA ŽELJA NIJE ISPUNJENA! Ana je zahtevala da njen partner bude sahranjen na ovom mestu, a evo ko se sa tim nije složio!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading