OVO OD NJE NISMO OČEKIVALI Šok intervju Aleksandre Prijović, progovorila o svađama sa Filipom, a evo šta kaže o Viktorovoj novoj devojci
Foto:Estock

Aleksandra Prijović pojavila se vrlo raspoložena pred medijima na pres-konferenciji povodom dočeka Nove godine u jednom beogradskom hotelu. Kako je rekla, jedva čeka da sa svojom publikom uđe u 2022. godinu.

- Spremna sam za novogodišnju noć, biće odlična žurka i radujem se. Daću celu sebe, pevaću dokle god to publika bude htela.

U kojim situacijama te Filip najčešće iznervira?

- Kad me požuruje, jer meni, kao i svakoj drugoj ženi, uvek treba malo više vremena da se spremim i onda se uglavnom posvađamo zbog toga. Kao da će biti kraj sveta ako zakasnimo 10-15 minuta, ne moramo uvek prvi da stignemo. On prvi u svađama i popusti, jer me pusti da se sama sa sobom isvađam, a onda mi na lep način kaže šta misli.

Foto: Dejan Briza

 

A sin?

- Koliko je bio dobar, očekivala sam da će nešto da krene po zlu (smeh). Nestašan je i tvrdoglav na mene. Kako on kaže, nema šanse da bude drugačije. To me nervira, jer sam i ja takva. Sve mora da bude po njegovom. Ja više vičem, ali kad se Filip naljuti, od njega to ne očekuje i onda se uplaši.

Šta se dešava sa Stefanom? Priča se da nije u dobrim odnosima sa svojom porodicom.

- Znam da više ne peva. Koliko znam, super je, Filip ga viđa češće nego ja. Priča sa svima i ja sam se čula s njim nedavno, ali se ne viđamo. Nije više na Bežaniji, preselio se.

Jesi li upoznala Viktorovu novu devojku Lenu?

- Nisam, ali sam videla da je bila na slavi. Ne znam da li su zajedno. Sa Sandrom se čujem povremeno.

Da li se i dalje družiš sa Anastasijom Ražnatović?

- Da, super smo. Odemo nekad na ručak. Uvek nam je super kad izađemo u provod. Slične smo, vesele.

Foto: Dejan Briza

 

Koja više popije?

- Jao, ne znam. Tu smo negde. Ja pijuckam, prvi put sam se napila od piva. Ja sam veći kapacitet od nje kad je piće u pitanju (smeh).

Koliko se puta dnevno čuješ s Brenom?

- Ne čujemo se svakog dana, ali se dopisujemo.

Ona počinje novi biznis. Da li si i ti uključena?

- Nisam, ali sve mi je poznato. Sigurno će biti uspešan.

MRKINA POSLEDNJA ŽELJA NIJE ISPUNJENA! Ana je zahtevala da njen partner bude sahranjen na ovom mestu, a evo ko se sa tim nije složio!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading