POTPUNA SUPROTNOST DAJANE! Ovo je prva žena Žike Jakšića i sa njom ima sina koji živi van Srbije!
Ataimages

Producent Saša Žika Jakšić o svom privatnom životu retko govori. Ono što malo ko zna jeste da je osim lepe Dajane Paunović, kompozitor voleo još jednu damu koju je i oženio. Za razliku od Dajane, ona nije poznata ličnost, ne voli da se eksponira u javnosti i potpuna je suprotnost voditeljki. 

Prva žena Žike Jakšića zove se Snežana, a u braku sa producentom dobila je sina Andriju, kojim se on ponosi. Za razliku od Dajane, Jakšićeva bivša partnerka je crnka. 

Iako su se rastali pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju skladan odnos, u kontaktu su, a producent neretko ističe koliko joj je zahvalan što brine o njihovom zajedničkom sinu.

Andriju svet šoubiza ne zanima. On živi i radi u Nemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji - ispričao je svojevremeno Žika, prenosi „Grand online“.

BONUS VIDEO:

TO ME JE PROMENILO! Pevačicu je pre 7 godina udario auto, a ona smatra da je to najbolje što joj se u životu dogodilo!

Komentari (1)

Loading