ŽIKA HOĆE DA SE POMIRI SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ! Šok odluka poznatog voditelja, želi da mu se pevačica vrati nakon svega!
ATA Images

Kako pomenuti list saznaje, Žika Jakšić se poverio prijateljima i priznao im da bi možda ponovo pokušao da bude u vezi sa poznatom pevačicom, iako im prvi put nije uspelo.

Naime, sada su sazreli, oboje imaju decu, razvedeni su i slobodni i Žika je pomislio da ne bi bilo loše da ponovo pokušaju.

Žika je dugo sam, imao je neke veze nakon razvoda, ali kako je i sam rekao, nije to bilo ništa ozbiljno - započinje izvor za Scandal! i dodaje:

ŽIKA HOĆE DA SE POMIRI SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ! Šok odluka poznatog voditelja, želi da mu se pevačica vrati nakon svega!

Foto: Alo!/ Dejan Briza

 

Sad je poželeo da se skrasi, pa je u društvu pomenuo da bi možda on i Slavica sada uspeli jer su ostali u dobrim odnosima, a kako je naveo, moguće da bi opet kliknuli jer je među njima oduvek bilo hemije. E sad, da li se zezao samo ili će stvarno nešto da pokuša, videćemo. U svakom slučaju, bili bi super par - završava izvor. 

Podsetimo, Slavića Ćukteraš i Žika su imali burnu vezu kada se Slavica tek pojavila u Zvezdama Granda, ali kako su oboje objasnili, tada su bili mlađi, ljubomorni, eksplozivni i temperamentni i zato je veza i pukla.

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU! Saša ne želi da se njegova deca svađaju oko nasledstva, u testamentu postoji i ova stavka koja će rešiti sve njihove probleme!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ratko

24.11.2021 14:06

Ja mu ne bi dao ni da čuva ovce a ne da bude voditelj.Retko neobrazovan čovek.

Mesa

24.11.2021 14:13

Seljak iz Aleksandrovca voli piletinu.