DARKO JOJ DAJE 25.000, A EVO KAKO ONA ZARAĐUJE Otkriveno čime se bavi bivša verenica Darka Lazića!
instagram/gagic_marina, darkolazicofficial

Mnogi su se pitali od čega Darkova bivša verenica zarađuje posle raskida. Marina je, naime, još dok je bila u ljubavi sa Darkom, počela da reklamira određene proizvode i brendove na društvenim mrežama, a kada je raskinula sa pevačem to joj je postao osnovni izvor prihoda.

Printscreen

 

 

Otkako nije sa Lazićem, njoj je broj pratilaca na društvenoj mreži porastao, pojavljuje se u medijima, pa je to postalo zanimljivo mnogima koji su joj ponudili saradnju.

Marina, koja sada živi u naselju Pećinci, reklamira kako garderobu, tako i proizvode za negu i lepotu, ali i restorane i smeštajne kapacitete van Beograda, a nedavno se u medijima šuškalo da cifra koju mesečno zarađuje iznosi oko 3.000 evra.

Kako se pisalo, Marina neke objave deli na Instagram storiju i to naplaćuje oko 500 evra, dok su objave na zidu profila, koje trajno ostaju, i do 1.000 evra.

Podsetimo, Darko Lazić izjavio je da za naslednika Alekseja plaća 25.000 dinara mesečno, dok za ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa Anom Sević, plaća 50.000 dinara mesečno.

Alo/printscreen

 

 

- Ana dobija 50.000 dinara za Lorenu jer živi u gradu, gde je mnogo skuplji život. S druge strane, Marina je na selu i ima daleko manje troškove tako da joj je dovoljno 25.000. Aleksej je mali i ne treba mu više novca, barem dok ne krene u školu - rekao je pevač za "Informer".

BONUS VIDEO:

IMAM 4 TUMORA U GRUDIMA Kija progovorila o zdrvstvenim problemima, otkrila da li mora na operaciju!

 

Komentari (0)

Loading