IMAM 4 TUMORA U GRUDIMA Kija progovorila o zdrvstvenim problemima, otkrila da li mora na operaciju!
Alo

Kija jednom godišnje mora da ide na kontrole.

Alo

 

 

- Pratim situaciju. Svi tumori su, hvala Bogu, benigni, tako da je za sada sve pod kontrolom. Lekari su rekli da jednom godišnje dolazim na preglede, što i radim, tako da oni prate moje stanje - priča pevačica za Informer i dodaje da je zadovoljna svojim prirodnim grudima.

- Nikada nisam razmišljala o tome da uradim grudi. Možda se za to odlučim nakon porodaja, ukoliko bude potrebe. Trenutno tu ne bih čačkala, s obzirom na to da u grudima imam četiri tumora.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 

Rijaliti zvezdi su pre tri godine otkrivene promene na dojkama io na je tada otvoreno govorila o zdravstvenim problemima.

- Sasvim slučajno sam napipala neke kvržice na grudima. Nije mi bilo svejedno i odmah sam zakazala pregled kod doktora. Ultrazvuk je pokazao da imam tritumora - rekla je pevačica i apelovala na žene da redovno idu na preglede.

Prevencija je ključ svega. Pregledajte se na vreme. Žene, budite odgovorne i zdrave!

Podsetimo, Kija je u novembru 2018. godine operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju i odstranjen joj je jedan tumor. Međutim, ubrzo su se pojavila još dva.

- Išla sam na kontrolu i pronašli su mi još dva nova tumora, koja se do tada nisu videla na mamografu. Jedan koji je bio baš veliki ranije mi je izvaden. Doktorka mi je rekla da se ne plašim i da će sve biti u redu. Verujem joj jer je ona spasla život jednoj mojoj koleginici stjuardesi - ispričala je pevačica.

Draško i ja smo u platonskoj ljubavi

Kija kaže da je u svakodnevnom kontaktu s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, ali da su za sada samo prijatelji.

- Svakog dana se čujemo i dopisujemo, između nas postoji platonska ljubav. Daljina nas razdvaja i zato trenutno ne postoji mogućnost da postanemo nešto više od prijatelja. Nije tačno da je on sa Tanjom Savić, njoj odgovara ta priča, ali njemu nikako ne - poručuje rijaliti zvezda.

BONUS VIDEO:

ANA OBJAVILA ČITULJU, ALI NE SAMA Bio si otac svakom detetu koje si sreo, volimo te večno i u večnosti!

 

Komentari (1)

Loading
Čili Vili

01.12.2021 12:20

I ja živim sa 4 tri tumora u grudima već više od 15 god i doktori ni jednom nisu preporučili da se operiše.Iz god u god idem na mamograf oni sve veći.Zabranjeno mi je da nosim teže od 3 kg perem prozore bavim se težim fizičkim aktivnostima.Ne dao Bog nikome ovakav život sa večitim strahom Al u glavi je sve Živim dan za danom.