MRKA JE ZBOG BEKUTE OSTAVIO VERENICU Ovaj pevač je upoznao Anu i Milutina, a političar je tada odustao od dugogdišnje partnerke!
Foto: Printscreen/instagram

Njihovoj vezi kumovao je pokojni Šaban Šaulić, iako je Mrka u tom periodu bio zaljubljen u drugu ženu kojom je trebalo da se veri, iako je bio u braku sa
Draganom.

Tanjug/Zoran Žestić

 

 

Mrka je decenijama bio u braku sa Dašom, ali poslednjih godina nisu živeli zajedno. Iako se nikada nisu sudski razveli, ona je uvek bila poštovana i pažena s njegove strane, te joj nikada ništa nije falilo. Pre nego što je političar stupio s Bekutom u vezu, on je imao partnerku sa kojom je bio na korak do zajedničkog života. Međutim, kada se Ana pojavila u njegovom život, svi planovi su pali u vodu.

Alo

 

 

Kako je Mrka važio za velikog kavaljera i duhovitog zavodnika, odmah je počeo da se udvara Ani. Šaban je shvatio da mu se Bekuta dopala na prvi pogled, pa je malo „urgirao“ kod nje i hvalio svog prijatelja političara. Bekuta i Mrka razmenili su kontakt i narednih dana se čuli telefonom, a onda i izlazili na ručkove i večere. Kada su shvatili da prijaju jedno drugom, Mrka je raskinuo vezu s partnerkom, koja ga je razumela i mirno prihvatila raskid. Ovaj ljubavni par važio za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. Pored velike ljubavi, poštovanje im je bilo na prvom mestu.

FOTO: Alo Nenad Vujanović

 

 

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: ‘Neka Bog pošalje ono što misli da mi treba’. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav… Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - izjavila je nedavno Ana Bekuta.

Šaban i Mrka su bili veliki prijatelji, a Milutin je u životu dosta pomogao Šabanovom sinu Mihajlu. Zbog velikog prijateljstva i velikog poštovanja koje je imao prema njemu i svemu što je od njega naučio, Mihajlo Šaulić je odlučio da Mrki da posebnu čitulju u novinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

- S neizmernom tugom opraštam se od mog Mrke. Hvala za sedam godina saradnje, druženja, putovanja i mnogo životnih lekcija. Počivaj u miru, dragi prijatelju. Tvoj Mihajlo Šaulić. 

BONUS VIDEO:

 

DANAS JE PRAVI ZAVODNIK! Bio je u vezi sa Bekvalčevom,a onda se oženio Dominikankom!

 

Komentari (2)

Loading
istina

01.12.2021 06:05

U prevodu: oženjen čovek raskinuo sa jednom švalerkom da bi bio sa drugom, zovite stvari pravim imenom.

Vladeta

01.12.2021 06:51

Au, sve bigamisti. Nije Daši ništa falilo? Našo joj muža?