ĐANI ZA SAMO JEDNU PESMU UZEO SKORO 27.000 EVRA! Prišao mu je misteriozni čovek dok je pevao ovaj hit i uradio nešto što je pevača ostavilo bez teksta!
Printscreen

Pevač Radiša Trajković Đani zaradio je 30.000 dolara bakšiša za pesmu "Ti me nikad i nisi volela"!

- Đani i Sandra su zakazali tezge širom Amerike i ne planiraju da se vraćaju do Nove godine. U diskoteke gde pevaju većinom dolaze naši Srbi, naši ljudi koji su se uželeli narodne muzike. Kad Đani peva uvek napravi dobru atmosferu. Prekjuče je uzeo 30.000 dolara bakšiša - rekao je neimenovani izvor što je Đani i potvrdio.

ĐANI ZA SAMO JEDNU PESMU UZEO SKORO 27.000 EVRA! Prišao mu je misteriozni čovek dok je pevao ovaj hit i uradio nešto što je pevača ostavilo bez teksta!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Publika je malo dalje od bine u klubu u kom smo nastupali, pa nema klasičnog bakšiša. Video sam da je jedan momak otvorio ogradu da čovek prođe. Nisam mislio da prilazi da da bakšiš jer to nije pravilo u tom klubu. Čovek mi je mahnuo, ja sam prišao i video da mi je dao topku novca u dolarima. Zahvalio sam, klimnuo glavom, ali nisam video koliko ima. Posle, kada smo brojali, kolege kažu 'Care, za pesmu si dobio 30.000 dolara'. Mislio sam da se šale, pa sam prebrojao. Posle mi kaže čovek iz obezbeđenja da je to naš čovek, 11 godina živi u Americi i to mu je omiljena pesma - rekao je iskreno Đani.

KO TO PRAVI MARIJI DRUŠTVO U AMERICI?! Bila je bomba devedesetih, rodila sina poznatom fudbaleru, nakon razvoda nestaje iz javnosti i odlazi iz Srbije zauvek!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Стари Рас

29.11.2021 20:18

Који клошар и понижавање, пијеш неком из ципеле. Е мој крмак, џабе ти све паре што си зарадио кад немаш трунку образа.