TUŽAN DAN U KUĆI BOŽINOVSKE Oglasili se Mirko i Goca, njegova smrt promenila im je život!
Foto: Alo.rs

Prošlo je tačno 22 godine od smrti Gocinog supruga, Zorana Šijana, nekadašnjeg kik-bokesera, a u pevačicinoj kući on je nikada prežaljen.

Printscreen

 

 

Njihov sin Mirko danas je objavio samo očevu fotografiju u znak sećanja, a koliko pati za ocem najbolje svedoči činjenica da je po Zoranu nazvao svog sina.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

S druge strane, Božinovska je baš danas na svom profili na instagramu objavila pesmu "Gorko kajanje", a tekst pesme posebno je tužan i govori o trajnom odlasku jednog muškarca.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Goca nikada nije prestala da žali za svojim pokojnim suprugom, a i dalje ga spominje u svojim intervjuima.

Šijan je ubijen je 27. novembra 1999. godine, oko 1 čas i 30 minuta u svom "mercedesu 600", na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića u centru Beograda. U momentu kad je Šijan zaustavio auto na semaforu, sa leve strane prišao mu je automobil sa napadačima koji su u njega ispalili smrtonosne rafale iz "škorpiona".

"Mercedes" je krenuo niz ulicu, prešao tramvajske šine i zaustavio se udarivši u parkirano vozilo sa druge strane ulice.

U žižu javnosti Šijan je dospeo godinu dana pre smrti kad je više desetina operativaca MUP-a uz pratnju 200 policajaca 12. aprila 1998. godine, upalo u Tržni centar "Kotobanja", sedište „surčinaca”.

Tada su, osim Šijana, uhapšeni i Ljubiša Buha Čume, Dejan Milenković Bagzi, Zvonko Plećić Pleća, Ljubomir Jovanović Stakleni, Perica i Slobodan Jokić i Milan Narančić Limun.

BONUS VIDEO:

DOBAR MI JE DEKOLTE, HVALA SRBIJO! Ćerka pokojnog pevača za nos i grudi dala 4.000 evra, sad svi dolaze kod nje da je gledaju!

 

Komentari (0)

Loading