DOBAR MI JE DEKOLTE, HVALA SRBIJO! Ćerka pokojnog pevača za nos i grudi dala 4.000 evra, sad svi dolaze kod nje da je gledaju!
Printscreen

Ela je objavila footgrafiju u majici koja je dodatno istakla njeno bujno porpsje. Iako se u objavi pohvalila da uči tehniku iscrtavanja obrva, mnogi su komentarisali njen izgled.

Printscreen

 

 

- Shvatila sam da sam talentovana za rukovanje pištoljem za iscrtavanje obrva, odnosno za tetoviranje jer je isti. Volim tetovaže i lepe obrve, tako da nije loša opcija naučiti rukovati s njim. Bi li mi dali da vam se približim s ovom mašinom? Budite iskreni - napisala je u opisu objave.

Ipak, retki su mogli da maknu pažnju od njenih grudi.

"Naravno! Umiriće me pogled u tvoj dekolte", pisali su joj pratioci, a Ela je na prvi komentar brzo odgovorila: "Ha-ha-ha dobar je dekolte, nema šta, hvala Srbijo!"

Kad je otkrila da je povećala grudi, u oktobru, u videu je progovorila o iskustvu.

- Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put videla nakon zahvata, ja sam se us*ala jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put videla. Sada imam D korpe, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi od napred i sve je rađeno ispod mišića, a ta bol je usporediva s boli nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada ići na korekciju grudi. Nije ugodno i neko treba biti uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vreme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4.000 evra - ispričala je Ela.

BONUS VIDEO:

IZ KUĆE NE IZLAZIM KRMELJIVA I NEPOČEŠLJANA Neda Ukraden otkrila njen moto, kao i da li je doterana kada obavlja kućne poslove

Komentari (0)

Loading