ZAPALILA JUTARNJI PROGRAM Jovana Jeremić svojim stajlingom istakla atribute, grudi u prvom planu, pa otkrila svoju želju za 2022!
Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić svaki put iznenadi nekim neočekivnaim izdanjem u Jutarnjem programu. 

Ona je više puta isticala, da voli da je na njoj sve usko i da nema šta da krije, pa je tako i ovog jutra istakla svoje atribute. 

ZAPALILA JUTARNJI PROGRAM Jovana Jeremić svojim stajlingom istakla atribute, grudi u prvom planu, pa otkrila svoju želju za 2022!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Jovana se jutros pojavila u zavodljivom izdanju, sva u crnom, a u prvi plan je stavila bujni dekolte i zategnute noge u kratkom.

Ruž jarke boje dao je potpuni kontrast njenom stajlingu, a ono što su mnogi prokomentarislai jeste da je ovo njeno najbolje izdanje do sada. 

Voditeljka je na svom Instagramu prokomentarisala odnos pevačice Ane Bekute i Milutina Mrkonjića Mrke, te istakla da sebi priželjkuje takvog muškarca u godini što dolazi. 

- U 2022. godini bih sebi poželela jednog ovakvog baju, koji i kad se bori za život svojoj ženi Ani Bekuti kaže: "Pevaj i ne prestaj s pesmom nikada". Toje moja jedina želja. To je bezuslovna ljubav - napisala je Jovana. 

BONUS VIDEO

NESVAKIDAŠNJI GEST Poznati glumac odlučio da pokloni svoju "bebu"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Самосвесна грађанка

28.11.2021 13:42

Свака жена највише истиче оно што јој је највредније у послу којим се професионално бави.