ZA ĆERKU DAJE DUPLO VIŠE JER ŽIVI U GRADU Darko ponudio 25.000 za sina, Marina pobesnela!
Alo/printscreen

U sudnici je, navodno, došlo do konflikta između bivših partnera koji nisu mogli da se dogovore oko visine alimentacije, ali i starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Marina je došla prva, a Darko je kasnio. Čim je ročište počelo došlo je do nesuglasica. Darko je odmah ustao i rekao kako on nema primanja i kako za dete može da izdvoji 25.000 dinara mesečno, čemu se usprotivila druga strana. Marinin advokat je istakao kako za prvo dete daje duplo više i da to nije u redu- rekao je izvor i dodao:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Na to je ustao Darko i rekao da Lorena živi u gradu i da je za dete koje živi u gradu potrebno i više novca što je Marinu totalno izrevoltiralo. U svom izlaganju ona je rekla kako je to sramno i kako neće dozvoliti da se ponižava njeno dete samo zato što živi na selu. Darko je na to ustao i rekao 'Dobro, eto, mogu da dam 30.000' na šta mu je ona dobacila "nismo na pijaci pa da se cenkamo. U pitanju je tvoje dete"- završava izvor.

BONUS VIDEO:

NJENI POGREŠNI POTEZI SKUPO SU JE KOŠTALI! Otkriveni pravi razlozi raskida Viktora i Sandre, spominje se i Ivana Aleksić!

 

Komentari (0)

Loading