EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dragana Mirković otvorila dušu i otkrila koji poznati glumac joj je ponudio ulogu u filmu, a ona je momentalno odbila!
Printscreen/pink

Dragana Mirković već duže od dve decenije živi s porodicom u Austriji, a pred kraj godine pevačica tradicionalno okupi svoje kolege kako bi snimili novogodišnji program na njenoj televiziji u Požarevcu.

Ni ova godina nije izuzetak, a Dragana je u razgovoru za Alo! otkrila da namerava da proslavi novogodišnje praznike, zbog čega uvek voli da se vrati u rodni Kasidol, ali i zašto je rešila da odbije ponudu holivudskog glumca Žan-Kloda van Dama i zaigra u njegovom filmu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Da li vam je sada u ovom periodu lepše ovde u Srbiji ili u Austriji?

 - Austrija je zaključana, ali ja, hvala bogu, imam mogućnost da pobegnem u moju Srbiju. U Austriji je situacija prilično katastrofalna i nije ni lepa atmosfera. Za Novu godinu i za Božić ću biti u Srbiji sa svojom porodicom i jedva čekam praznike.

Da li ste imali vremena da obiđete svoje rodno selo Kasidol?

- Obavezno, jer svaki put kad dođem u Srbiju, odem do mog Kasidola. Tamo su moji mama i tata, tamo je moje detinjstvo i moja duša.

Kako meštani sada reaguju kad vas vide?

- Oni stariji me poznaju od kad sam se rodila, ali ovi mlađi klinci me drugačije doživljavaju. Oni nemaju odnos sa mnom kao njihove mame, tate, tetke... Iskreno, to mi malo smeta.

Alo!

 

Ponovo ste počeli sa snimanjem emisija za svoju televiziju, u periodu korone ste stopirali sve. Da li vam je bilo teško da pokrenete celu ekipu nakon godinu i po dana pauze?

- Želela sam da stopiram sve tokom korone jer sam odgovorna osoba. Nije lako biti vlasnik televizije i biti zvezda jer sve što se dogodi ide preko mojih leđa. Ako je neko ljut, ljut je na mene, bilo šta da se dogodi, ja sam kriva. Zbog toga moram pedeset puta više da pazim nego bilo koji drugi vlasnici televizija. Zbog korone sam odlučila da ne radimo emisije jer sam želela da izbegnem opasnost, ali i da iznad svega sačuvam svoje radnike. Sada smo počeli konačno ponovo da se družimo.

Družite se sa svetskim zvezdama, da li ste razmišljali o nekoj saradnji?

- Imam mogućnost i da snimim duet s velikim svetskim zvezdama i da se pojavim u filmovima. Žan-Klod van Dam mi je već nudio neke ozbiljne stvari, ali ne želim da zloupotrebljavam ta poznanstva. Nudio mi je da se pojavim u njegovom filmu, kao i da snimimo duet na francuskom, ali ja sam rekla definitivno ne! Njemu to ne treba, on je to zbog mene hteo da učini.

Foto: Printscreen/instagram

 

Da li je bilo kolega koje su zloupotrebljavale poznanstvo sa vama?

- Bilo je sigurno takvih kolega, ali meni to ne smeta, i uvek prepoznam posle toliko godina iskustva one koji žele da iskoriste poznanstvo sa mnom. I nemam problem s tim, drago mi je ako mogu da pomognem.

Vas nikada nismo uslikali s čašom alkoholnog pića, da li nekada date sebi oduška da popijete koju više?

- Alkohol nikad nisam pila, ne prija mi, to mi je gorko, odvratno. Nikada nisam koristila cigarete, alkohol... Ja sam gurman, a kada je slano u pitanju, tu mi nema pomoći.

Deca mi brane da pričam o njima

Da li su vaša deca sa vama došla u Srbiju, kako im se dopada ovde?

- Imam apsolutnu zabranu da pričam o deci, tako su mi rekli, jer uvek izvučete nešto iz mene. Oni su takvi, baš ne žele da ih eksponiram. Ako budu želeli jednog dana, nikakav problem.

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

 

Jedna ste od onih pevačica koja nije previše posećivala plastičnog hirurga. Da li razmišljate možda sada o nekim estetskim operacijama?

- Ja sam takva kakva jesam, nema sile da se promenim ako se do sada nisam promenila. Već mi je vreme za estetske korekcije, ali se plašim tih stvari. Ne plašim se same operacije, već se bojim, kada me budu utegli, zategli i pritegli, da više neću biti ja, da moj osmeh više neće biti moj... U januaru punim 54 godine, odavno mi je bilo vreme za korekcije, ali ako mene vole ljudi ovakvu, zašto bih se menjala, biću simpatična bakica. 

Da li postoji nešto što ne volite na sebi?

- Naravno, kao i svaka žena, uvek postoji nešto što bih volela da promenim. Imam nekoliko kilograma viška, ne volim da budem premršava, a još manje volim to što na kamerama izgledam kao da imam 15 kg viška. 

BONUS VIDEO:

PROMENIO LIČNI OPIS! Buba Koreli više ne izgleda isto, šokirao fanove i zapalio društvene mreže

Komentari (0)

Loading