PRISETILA SE ZLOSTAVLJANJA Tijana Em progovorila o detaljima susreta sa bivšim dečkom koji je pevačicu tukao prošle godine
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa televizije Dragane Mirković i tim povodim napravila retrospekivu prethodne godina, ali progovorila i o bolnim temama.

U ovo vreme, pre godinu dana, pevačica koja se proslavila hitom “Žena od sultana” fizički je zlostavljana od strane bivšeg dečka, a o svemu tome javno je govorila. Pevačica otkriva kako se oseća nakon traumatičkog iskustva, ali i u kakvim je sada odnosima sa bivšim partnerom koji joj je naneo zlo.

Alo!/M.Jošida

 

Kada je privatni život u pitanju po čemu ćeš pamtiti prethodnu godinu? 

-Bila sam zaljubljna, to je nešto lepo iz privatnog života što mi se desilo. Što se tužnih situacija tiče, prethodnu godinu pamtiću po gubitku bake i deke, to je bilo baš mnogo tužno.

Prošle godine si bila žena od sultana, ove godine si ostavila lava. Da li postoji još nešto treće?

Foto: Youtube/Printscreen

 

-Biće i nešto treće, čime ćemo zatvoriti taj krug. U pitanju je balada, nešto tužnije i emotivnije, nadam se da će se publici svideti.

Kako gledaš na period kada si doživela fizičko zlostavljanje od strane bivšeg dečka, kako se sada osećaš? 

-Sigurno da je ostavilo neki trag, ali ja se trudim da ne razmišljam o tome. Moj život ide dalje, dosta je vremena prošlo od toga. Trudim se da se uopšte ne opterećujem i da se ne vraćam na taj period.

instagram/tijanamilentijevic.official

 

Sada kada se nađeš sa njim u istoj prostoriji kako s osećaš? Jeste li se videli nakon svega? 

Videli smo se nakon svega, sreli smo se… Najnormalnije se ponašamo. Javimo se jedno drugom, pozdravimo se… Pita on mene kako sam, šta ima novo, pitam ja njega, i to je to.

SANJA KUŽET UHVAĆENA! Ovako harizmatična voditeljka provodi slobodno vreme, opušteno izdanje bez trukne šminke!

 

Komentari (0)

Loading