SANJA KUŽET UHVAĆENA! Ovako harizmatična voditeljka provodi slobodno vreme, opušteno izdanje bez trukne šminke!
Foto: Printscreen/instagram

Sanja Kužet objavila je na Instagram profilu fotografije bez trunke šminke i fotošopa, a svi su ostali oduševljeni njenim izgledom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Harizmatičnu voditeljku Sanju Kužet uvek možemo da vidimo u tiptop sređenom izdanju, glamurozne i skupocene haljine, dekolte za kojim mnogi gledaoci uzdišu, papreno skup nakit i uvek sređena šminka na nivou. 

Međutim, ono što retko kada imamo priliku da vidimo atraktivnu voditeljku jeste u potpuno opušteno izdanju, bez šminke, bez glamura, a sada je otkrila i kako izgleda bez estradne čarolije. Naime, na Instagram profilu Sanja je objavila nekoliko fotografija bez šminke, dok trenira tenis, koji i inače privatno prati i voli. 

ATA Images

 

Sanja je otkrila ovom prilikom da ima zanimljiv hobi, koji u slobodno vreme, kada joj obaveze to dozvole i obavlja. U komentarima su se nizale pohvale na račun izgleda Kužetove, jer je ovo retka situacija kada je možemo videti bez šminke, a svi su oduševljeni njenom prirodnom lepotom koja zrači na fotografijama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Uglavnom Sanjine koleginice imaju problem da ih fotoreporteri uhvate bez šminke, što nije slučaj i kod nje. Šta više, Sanja voli da istakne da se izuzetno neguje, te da voli prirodan izgled i lepotu, kao i da svaka žena ima nešto posebno u sebi što treba da zavoli i istakne. 

ANA BEKUTA MOLILA LEKARE SAMO JEDNO! Pevačica ubeđena da će Mrka biti bolje ukoliko urade ovo!

 

Komentari (0)

Loading