HAOS U SUDNICI! Darko i Marina se na ročištu cenkali kao na pijaci: Sve što radi ide njemu na dušu!
instagram/gagic_marina, darkolazicofficial

Darko Lazić i njegova bivša partnerka Marina Gagić sreli su se oči u oči u Osnovnom sudu u Rumi, gde je održano drugo ročište po njenoj tužbi za starateljstvo i alimentaciju.

U sudnici je došlo do konflikta između bivših partnera koji nisu mogli da se dogovore oko visine alimentacije, ali i starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

- Marina je došla prva, a Darko je kasnio. Čim je ročište počelo došlo je do nesuglasica. Darko je odmah ustao i rekao kako on nema primanja i kako za dete može da izdvoji 25.000 dinara mesečno, čemu se usprotivila druga strana. Marinin advokat je istakao kako za prvo dete daje duplo više i da to nije u redu - govori izvor i dodaje:

- Na to je ustao Darko i rekao da Lorena živi u gradu i da je za dete koje živi u gradu potrebno i više novca što je Marinu totalno izrevoltiralo. U svom izlaganju ona je rekla kako je to sramno i kako neće dozvoliti da se ponižava njeno dete samo zato što živi na selu. Darko je na to ustao i rekao "Dobro, eto, mogu da dam 30.000" na šta mu je ona dobacila: "Nismo na pijaci pa da se cenkamo. U pitanju je tvoje dete - završava izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako dalje saznajemo, sudija je prekinula ovu raspravu, ali na kratko, jer je nova usledila kada je na red došla tema starateljstva i model viđanja deteta.

Prema našim saznanjima, Marina je ostala pri stavu da Darko može sina da viđa u kontrolisanim uslovima dok se on tome protivio. Pred sudom je rekao kako se pred decom ne ponaša kao u javnosti i da im daje lep primer, što je Marina demantovala.

Nakon dvočasovne rasprave sud je naložio novo ročište koje će se uskoro održati i prepustio centru za socijalni rad u Rumi da odredi model viđanja budući da Marina i Darko ne mogu da međusobno dogovore.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Darka ali on nije odgovarao na poziv koji smo uputili na broj poznat redakciji. Sa druge strane, Marina je potvrdila naše navode:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Istina je da je održano drugo ročište i da se pojavio. Sve što imam da izjavim je da neću odustati od borbe za starateljstvo. Šta da kažem, sve što radi ide njemu na dušu. Ne pokušava da ošteti mene nego svoje dete - izjavila je Marina. 

Podsetimo, Gagićeva je pokrenula tužbu protiv Lazića u kojoj je zahtevala potpuno starateljstvo i alimentaciju u iznosu 500 evra. Na prvom ročištu  koje je održano 14.10. ove godine Darko se nije pojavio.

BONUS VIDEO:

NAPALI JE ZBOG JAKNE! Miloš Biković otputovao sa novom devojkom u Moskvu, komentari samo pristižu!

Komentari (2)

Loading
Ludi Milojko

25.11.2021 17:28

Deca su naše najveće bogatstvo. Ali sa ovakvim roditeljima teško deci. Devojke hvataju bogate posle 2 godine razvode se i jedini im je cilj visoka alimentqcija. De ti Darko i sa ovom, pa samo radi za njih, nažalost deci jako mali deo tog novca ide.

Nena

25.11.2021 20:24

Darko se mnogo ogrešio o Marinu, mnogo.... Najveći greh mu je što je osobi koja mu je trenutna partnerka dozvolio da dete od godinu dana uči da je zove majka i da mu je ona majka a ne Marina, još se ona time javno hvalila... Počinio je i pravno i pred Bogom greh i prema nedužnim detetu i prema njegovoj majci... Marina mu finansijski malo traži, on deset puta više troši dnevno na ovu prostakušu zbog koje Marina i treba da traži potpuno starateljstvo, jer je sa njim pokušala da nametne detetu poremećaj identiteta!