PRIVEDEN ŽARKO LAZIĆ Voditelju emisije "Kuća od srca" zbog malverzacija oko kuće preti robija!
Printscreen

Opština Palilula dala je plac Žarku Laziću da na njemu podigne kuću za socijalno ugoženu porodicu, ali je on umesto toga sagradio sebi kuću u Beogradskom naselju Krnjača.

Žarko Lazić priveden je prekjuče zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama u vezi sa izgradnjom ilegalnih objekata na teritoriji opštine Palilula. Lazić, inače voditelj emisije “Kuća od srca” i vlasnik produkcijske kuće, priveden je u policijskoj akciji sa još 12 opštinara i investitora. 

PRIVEDEN ŽARKO LAZIĆ Voditelju emisije

Printscreen

 

Neki od njih, kao i Lazić, terete se za trgovinu uticajem, a drugi za zloupotrebu službenog položaja. Opština Palilula dala je plac Žarku Laziću da na njemu, u okviru emisije “Kuća od srca”, podigne kuću za socijalno ugoženu porodicu, ali je Lazić, umesto da to učini, navodno uz amin bivšeg predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića, koji je uhapšen juna ove godine, izgradio kuću za sebe u beogradskom naselju Krnjača, prenosi Kurir.

Kako se navodi u saopštenju MUP, krivična prijava će obuhvatiti i dva bivša odgovorna lica GO Palilula, koja se nalaze u pritvoru, dok se za trećim traga. Žarko Lazić je, prema saznanjima, posle saslušanja pušten na slobodu, kako prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

FUTA OTKRIO KAKO ŽIVI BEZ MARINE Ne oseća se dobro: Ispričam se sa njom i dalje smo u priči!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
XX

24.11.2021 22:44

Konacno je dolijao... Izgleda da su bile tacne optuzbe bivse njegove radnice koja je imala saobracajni udes na radnom zadatku pre par godina!