TRAŽI SE HITNO HAPŠENJE ŽARKA LAZIĆA: Otkriven niz malverzacija i teških prevara poznatog voditelja, građani zgroženi!
Printscreen

Poslednjih nekoliko dana producent i voditelj emisije „Kuća od srca” Žarko Lazić našao se u centru skandala, budući da su otkrivene brojne malverzacije i nezakonite aktivnosti u kojima je učestvovao zajedno sa predsednikom SO Palilula Aleksandrom Jovičićem. Za razliku od Jovičića, kome je određen jednomesečni pritvor, Lazić je prošao nekažnjen. Tim povodom, na internetu se pojavilo na stotine zahteva građana koji od države zahtevaju da se voditelj stavi iza rešetaka, a da se njegova, očigledno nezakonito stečena, imovina podeli najugroženijima, prenosi Objektiv.

Odmah uhapsiti Žarka jer samim tim što je emisija humanitarnog karaktera i prevara je teža. Sram ih bilo, oni su dno dna – glasio je jedan od komentara, a ostali su se samo nizali:

Ima li ova država mehanizme da zaustavi ovog čoveka? Ko zna šta će se sve još saznati - pitaju se građani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Lazic (@zarkolazic011)

Hoće li neko zaustaviti ove ljude? Ološ je blaga reč za ovo. Ima prijavu jer je tukao bivšu ženu, tukao je ženu kojoj zida kuću, ne prijavljuje radnike, žena ostala invalid (povreda na radu), a on se pravi lud. Pa ovaj ima više krivičnih prijava nego uloga, a šatro je neki glumac - više ne skrivaju koliko su besni na voditelja.

Ispitati da li je ovo tačno, ako jeste Laziću treba oduzeti kuću - glasi jedan od komentara.

Prodati na licitaciju i uplatiti za siromašnu decu. A voditelj malo u ćorku da odmori, ima tu još mnogo toga, samo da policija malo više zagrebe - prenosi pomenuti medij.

Na koji način je Žarku prevario pokojnog Marinka Madžgalja i ostao mu dužan, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Saša

11.06.2021 16:03

Ako je sve ovo tačno onda u Zabelu da još nekoga ne završne za građevinski materijal.