ESTRADA U SUZAMA Potresan govor Ane Bekute i Laće na komemoraciji Marini Tucaković rasplakao sve, a ovu želju nisu mogli da joj ispune!
Alo

Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održava se  se u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, a veliki broj poznatih ličnosti okupio se da oda poslednju počast i kaže još po neku lepu reč za prerano preminulu Marinu koja je ostavila neizbrisiv trag u srpskoj muzici.

Njena velika prijateljica i saradnica Ana Bekuta održala je emotivan govor zahvalivši se Tucakovićevoj na svemu što je za nju učinila kao i da njena karijera ne bi bila ovde gde jeste da nije bilo Marine.

- Već treći put govorim o nekom koga sam volela, više sam plakala poslednjih dana nego što sam pevala i smejala se. Zbog Marine imam hitove, zbog nje imam publiku, zbog nje sam ono što jesam. Marine je i bez mene bilo, ali mene bez Marine ne bi - rekla je Ana Bekuta između ostalog, a Laća se nadovezao:

Ne znam kako bih sada moja majka reagovala. Ona je uvek govorila, da kada dođe taj trenutak kada umre, da bude kratka sahrana, pop koji lepo peva, što kraće da traje, a posle svi idite negde, napravite neku žurku, pustite neke dobre zabavnjake ili narodnjake, da se svi lepo provedete - rekao je Laća i dodao:

- Osnovaćemo fondaciju Marina Tucaković za borbu protiv raka dojke - rekao je vidno potresen Marinin sin, a sada nije mogla da sakrije tugu zbog smrti prijateljice i saradnice:

Ovo mi najteža godina u životu, ne mogu da se pomirim da mog oca više nema ni da Marine nema. Marina je predosetila smrt - istakla je Dara ne skrivajući tugu i bol.

Podsetimo, nekoliko dana pre komemoracije Laća se opratio javnosti i poslao pozivnice povodom komemoracije svoje pokojne majke i istakao da neće moći svi da prisustvuju kao i da će morati da se imati zeleni sertifikat da bi se ušlo u prostorije.

POČINJE KOMEMORACIJA MARINI TUCAKOVIĆ: Poznati pristižu da odaju počast, a sada je poznato i kome je Laća poslao pozivnice!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading