POČINJE KOMEMORACIJA MARINI TUCAKOVIĆ: Poznati pristižu da odaju počast, a sada je poznato i kome je Laća poslao pozivnice!
Alo

Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održava se  se u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, a poznati polako pristižu, među kojima su osim članova porodice stigli, Nataša Bekvalac, Dragana Mirković i Ana Bekuta.

Zatim su polako počeli da pristižu i ostali. Ana Nikolić, Karamela, Saša Vidić, a došla je i pevačica Goga Sekulić kao i Milica Pavlović.

Željko i Jovana Joksimović takođe se nalaze u sali, a nakon što su se ljudi okupili Bekuta je održala emotivnim govor.

Nekoliko dana pre komemoracije Laća se opratio javnosti i poslao pozivnice povodom komemoracije svoje pokojne majke i istakao da neće moći svi da prisustvuju kao i da će morati da se imati zeleni sertifikat da bi se ušlo u prostorije.

Podsetimo, on je rekao da su mediji dobrodošli na komemoraciji, međutim svi prisutni će morati da budu vakcinisani ukoliko žele da prisustvuju svečanosti u Marininu čast.

TRPELA JE NESNOSNE BOLOVE! Merima poslednjih dana nije mogla da se kreće i govori, tiho je patila u sebi, a svoju decu je ovako poštedela

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Tica

24.11.2021 13:55

Ovaj Laca ima problem,on pravi cirkus od ovoga. Uzas

Čili Vili

24.11.2021 15:27

Joj Marina gde si da vidiš kako te sin bruka služi tvojim imenom i smrću zarad lične promocije.Jadno s njegove strane.