OSTVARILA NAJVEĆU ŽELJU Džehva kupila stan od 100 kvadrata, a evo koliko je novca iskeširala!
Foto: ATA Images

Kako Alo! saznaje, Teodora je nedavno kupila luksuznu nekretninu u elitnom beogradskom naselju, a za svoj prvi stan pevačica je iskeširala 250.000 evra.

Teodora je novac dugo štedela, a tek nedavno je pronašla idealan stan za sebe.

- Otkako je počela da se bavi muzikom, Teodori je cilj bio da postane jedna od napopularnijih mladih pevačica, ali i da zaradi dovoljno novca da kupi stan. Zbog toga je vredno radila na svojoj karijeri i ulagala dosta novca u pesme i spotove jer je verovala da će joj se sve vratiti - kaže na početku razgovora za Alo! naš izvor, i dodaje da je pevačica nameravala prošle godine da kupi stan, ali da joj je pandemija koronavirusa pomrsila planove.

Teodora: Na vratima ću napisati Džehvi

Teodora se nedavno pohvalila svojim fanovima da je ispunila svoju najveću želju: 

„I dragi ljudi, došao je taj dan da s vama podelim da konačno imam taj stan! Konačno će na mojim vratima pisati prezime ’Džehverović’, mada možda napišem ’Džehvi’. Ovim želim da poručim nekome ko ovo čita i misli da je život sranje, da je nešto nemoguće i da nešto ne može - hoću da znate da nije sranje i da je moguće i da možete! Verujte mi, znam da nekome moj život izgleda savršeno, ali ovo je zaista nekada bilo nemoguće, ali nikada nisam prestala da verujem u to da ću svojim rukama sve sama steći...“, napisala je, između ostalog, pevačica.

- U poslednje dve godine Džehva je postala najtraženija i najplaćenija mlada zvezda domaće pop scene. U godini pre pandemije Teodora je mesečno imala samo nekoliko slobodnih dana, a deo novca koji je zarađivala od nastupa ulagala je u nove pesme i spotove, a deo je ostavljala sa strane. Kada je počela korona, kriza koja je pogodila estradnjake nije zaobišla ni Teodoru koja je, poput ostalih kolega, morala da troši novac iz šteka - kaže naš izvor.

OSTVARILA NAJVEĆU ŽELJU Džehva kupila stan od 100 kvadrata, a evo koliko je novca iskeširala!

Foto: Printscreen/instagram

 

Situacija se tek nedavno stabilizovala kada je reč o nastupima, a Teodora je nakon popuštanja mera počela da radi punom parom.

- Reč je o luksuznoj nekretnini koju je pazarila za 250.000 evra u elitnom beogradskom naselju. Stan ima oko 100 kvadrata, dve spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu. Poslednjih dana vredno radi na opremanju stana i jedva čeka da se njen dečko Nino vrati iz Brazila da zajedno uživaju - ispričao je naš izvor na kraju.

TAJNA PORUKE KOJA SE NAŠLA NA VENCU Unuci su Merimu Njegomir sa razlogom ispratili baš ovim rečima!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading