RAZVELA SE ILI NE... Oglasila se Jovana Jeremić i progovorila o svađi sa svekrvom, a potom izjavila nešto što će vas još više šokirati!
Printskrin

Kao bomba odjeknula je vest da je svekrva Jovane Jeremić ljuta na nju, te da je došlo do burnih reakcija u porodičnom domu, a sada se oglasila i Jovana Jeremić povodom ovih tvrdnji i otkrila pravu istinu.

Sa svekrvom sam ekstra i ona mi je velika podrška i prijatelj! Nemojte da pravite rijaliti od mog života, jer moj život je jedan miran život, ja ću to demantovati, to je netačno! - poručila je Jovana Jeremić i dodaje:

RAZVELA SE ILI NE... Oglasila se Jovana Jeremić i progovorila o svađi sa svekrvom, a potom izjavila nešto što će vas još više šokirati!

Printscreen

 

Ona mene obožava! Razvela se ili ne od njenog sina u budućnosti, ona će me voleti ceo život, ona kaže da samo mene priznaje za snajku! - rekla je Jovana.

Podsetimo, kako su mediji preneli, Jeremićeva je ušla u konflikt sa svekrvom zbog Voje Miloševića, voditeljkinog muža. Kako se spekuliše, svekrva je napala Jovanu, da navodno, od njenog sina pravi ,,debila", zbog čega je došlo do rasprave, ali i razlaza Voje i poznate voditeljke.

NE ŽALI PARE! Ceca iskeširala basnoslovnih 6.500 evra za torbu, a tek kad vidite kako izgledaju papreno skupe čizme!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Beli

22.11.2021 13:38

Sele, menjaj dobavljača, taj ti daje nešto mnogo jako!!! 😵🥴🤪

Ruzica

22.11.2021 14:50

Drzi devojko to dobro sto imas oberucke, da se ne bi ostatak zivota kajala. Pricala si da imas muza koji te voli, svekrvu koja te obozava, da joj samo mozes ti biti snaja. Ako ne spustis loptu, ta ce ljubav i obozavanje proci. Ohladi se devojko malo, nije ser zivot. Kada dodje nevolja, nedaj Boze, onda su prisutni samo ono koji te vole. Drugo ne postoji. Savet iskusne zene kao cerki.

Nada

22.11.2021 18:24

U cemu je slicnost ,ili razlika između Jovane i Dalile ??? Pa ,i jedna i druga poludjele od para sa "Pinka" I jedna i druga prenaglasavaju tu zaslugu ,da same sve obezbjeđuju ( sebe uzdizi ,partnera omalovaziti ) Jedna zbog para ,prevarila muza i nasla drugog. Druga jos nije ,ali ima namjeru