NEKADA SU BILE U DOBRIM ODNOSIMA! Jovanu je svekrva upoznala sa Vojislavom, a onda se desio preokret i one danas ne razgovaraju, isplivali svi detalji!
Printscreen

Privatni život Jovane Jeremić oduvek je intrigirao javnost, a njeni fanovi ostali su zbunjeni nakon što je izbrisala prezime supruga Vojislava Miloševića sa društvenih mreža. Odmah su krenula nagađanja da se voditeljka razvodi, te da joj je brak na klimavim nogama. Iako je Jovana to negirala, nije bila ubedljiva kao što to obično ume, a gradom i dalje kolaju iste priče.

Ono što malo ko zna jeste da voditeljka na poznanstvu sa Vojisalvom može da zahvali svojoj svekrvi Zorici Milošević! Kako je jednom prilikom rekla i sama, suprugova majka ju je "upoznala" i zavolela mnogo pre Voje, odnosno kada je počinjala voditeljsku karijeru.

NEKADA SU BILE U DOBRIM ODNOSIMA! Jovanu je svekrva upoznala sa Vojislavom, a onda se desio preokret i one danas ne razgovaraju, isplivali svi detalji!

Printscreen Magazin IN

 

Naime, Zorica je redovno gledala rijaliti šou "Parovi" i bila je oduševljena Jeremićevom. Fascinirala ju je njena pojava i nije propuštala nijednu emisiju sa njom. Volela ju je jer je uvek bila neposredna, simpatična, ali i elokventna, pametna, otresita.

A onda se Vojislav požalio majci kako ne može da nađe neku pametnu devojku koja ulaže u svoje obrazovanje i sa kojom bi mogao da nađe zajednički jezik. Tada je nastupila Zorica i rekla sinu: "Evo, Jovana ti je primer takve devojke!" Međutim, Voja je majku gledao u čudu, pa joj je poručio: "Ajde, beži, ko ti je ta?"

NEKADA SU BILE U DOBRIM ODNOSIMA! Jovanu je svekrva upoznala sa Vojislavom, a onda se desio preokret i one danas ne razgovaraju, isplivali svi detalji!

Foto: Alo/ilustracija

 

Nedugo zatim, Zorica je stupila u kontakt sa voditeljkom putem društvenih mreža i počele su da se dopisuju. Ostale su u kontaktu, a Zorica s često šalila da ima idealnog muškarca za nju. Jeremićeva je to prihvatala kao šalu, ali par se, igrom sudbine, ubrzo i upoznao.

Kada je bio u Beogradu, Vojislav se našao u zajedničkom društvu sa Jovanom i varnice između njih su odmah sevnule. Milošević je tek tada razumeo majčine reči, a ubrzo nakon toga otpočeli su vezu koju su ubrzo krunisali i brakom i dobili ćerkicu Leu.

Kada je Milošević doveo Jovanu u svoju kuću u Pirotu, majka je bila zatečena. Nije imala pojma da su njih dvoje zajedno, niti da se poznaju, ali je, naravno, bila presrećna. I sama voditeljka je u više navrata govorila da obožava svoju svekrvu i da joj je ona najveća pomoć i podrška oko Lee, a i Zorica je uvek bila na snajkinoj strani.

NEKADA SU BILE U DOBRIM ODNOSIMA! Jovanu je svekrva upoznala sa Vojislavom, a onda se desio preokret i one danas ne razgovaraju, isplivali svi detalji!

Printscreen

 

Čak i kada se jednom prilikom Jovani javila devojka koja je proganjala njenog tadašnjeg verenika Vojislava i lagala da mu je ljubavnica, majka ga nije branila. Rekla je Jeremićki da ne sme da pređe preko preljube, nego da, ukoliko se ispostavi da je to istina, da ga išamara i ostavi.

- Svekrva mi je divna. Ona je moja podrška, brine i o Lei i o meni. Poenta diplomatije je da od svekrve napraviš najbolju drugaricu - rekla je jednom prilikom Jovana, a Zorica je takođe nahvalila snaju.

- O Jovani mislim sve najlepše. Ona je toliko divno dete. Ja nju ne doživljavam kao snaju, mi smo kao drugarice - rekao je ona.

Ipak, čini se da je u poslednje vreme utihnula ljubav na relaciji svekrva - snaja. Navodno, Jovana već izvestan period nije u dobrim odnosima sa Zoricom, nisu se dugo čule, niti videle, a razlog za to će vreme pokazati.

NE PRAVI DEBILA OD MOG SINA! Jovanu Jeremić napala svekrva, žestoko pobesnela nakon ovog voditeljkinog poteza sa rođendana!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zoran

22.11.2021 11:32

Sada imamo.i cirkuzantkinje voditeljke. Kada ce te je poslati logopedu. Nerazumljiva je, kao da jos uvek.nosi.praziluk.u.ustima. sa seoskim akcentom . Samohvalusava ,hvali se diplomom a prema ucescu u emusijama sa pravnom.tematikom moze se jasno. zakljuciti da prava nije zavrsila sa razumevanjem vec sa bubanjem sto.nesvesno.i.sama potvrdjuje da je bubala po 24 casa dnevno. Osim.pravnog ne znanja oskudeva i.u.vaspitanju prema gostima ostavljanjem.istih u studio dok.ona seta po.nus prostorijama seta oko.stola ... smesno.i tuzno ko.sve moze biti.voditelj.na nac. mediju

Zoks

22.11.2021 11:45

Kakav crni fakultet,ova nema veze,možda diplomu sa nekog privatnog gde se štampaju ko u štampariji na kilo

Ja sam rodjen namrgodjen

22.11.2021 13:01

Posto posle rijalitija novo lice Pinka ce biti Dalila Mujic nek zaposle i Miljanu Kulic pa da bude trio ludaca voditelja.

Bokelos

22.11.2021 15:16

Zamisli tu majku,koja sinu namjesti za zenu ovu mentalnu deponiju.Mora da nesto nije u redu sa sinom.