ANA BEKUTA OTKRILA MRKINO ZDRAVSTVENO STANJE Pevačicini menadžeri joj ponudili da otkaže nastupe, evo šta je odlučila!
Foto: Ataimages

Ana Bekuta duboko veruje da će se njen partner Milutin Mrkonjić oporaviti i da će izaći iz bolnice. Zbog lošeg zdravstvenog stanja poznatog političara, Bekuti su navodno menadžeri ponudili da otkaže nastup koji u sredu ima u jednom beogradskom klubu, ali je ona to kategorično odbila.

Ona ne želi da širi negativnu energiju jer je uverena da će Mrkonjić biti dobro, iako mu je trenutno veoma loše.

ANA BEKUTA OTKRILA MRKINO ZDRAVSTVENO STANJE Pevačicini menadžeri joj ponudili da otkaže nastupe, evo šta je odlučila!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ana u sredu ima zakazan nastup u jednom klubu u Beogradu. Menadžeri su je pitali da li želi da joj otkažu svirku zbog Milutinovog zdravstvenog stanja, a ona im je rekla da neće ni da čuje za to. "Moj Mrka će se oporaviti, jak je on. Biće dobro", rekla im je Ana - kaže izvor gorepomenutog lista blizak pevačici.

On navodi da Ana mnogo brine za Mrkonjićevo zdravlje iako se trudi da u svakom momentu razmišlja pozitivno. Njeni unuci su konstantno uz nju, tako da joj ni oni ne dozvoljavaju da klone.

Inače, Milutin Mrkonjić koji je hospitalizovan u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, priključen je na respirator.

Mrkonjić je, kako su ranije rekli lekari u ovoj ustanovi, u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića, prenose "Novosti".

Podsetimo, on je početkom meseca završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona.

Milutin je i početkom godine bio u bolnici Dragiša Mišović, ali su testovi tada pokazali da je negativan na kovid 19.

- Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promene na plućima nisu posledica korone - izjavio je tada on.

OD NJENIH OBLINA ZASTAJE DAH! Atraktivna sportistkinja poznata po zlatnoj medalji izmamila muške uzdahe

BONUS VIDEO:

OD NJENIH OBLINA ZASTAJE DAH! Atraktivna sportistkinja poznata po zlatnoj medalji izmamila muške uzdahe

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Maks

21.11.2021 11:46

Pa zar ste mogli da pomisle da ce se odreci zarade. Pa gos. Mrkonjić ima zakonsku suprugu da brine o njemu.

Slavisa __ Vracar

21.11.2021 19:38

Ona ce da peva a covek se bori za zivot. Eto koliko ga voli , Ali on I'ma zenu kojq mislio njemu , koje uopste ona njemu. Ona se folira da ga voli a zna se I zasto