MI SMO UZORNE, A NE VULGARNE! Atraktivne Uraganke progovorile o ljubavnim planovima i karijeri, a onda je Ksenija priznala nešto što je dugo krila od svih!
Promo Eurovision

Iako mlade, ženski trio „Harikejn“ već godinama uspešno zauzima zavidno mesto na estradi. Ovoga puta, one su odlučile da izađu iz zone komfora i uz pesmu „Legalan“ objave i baladu „Koraci“ kojom su predstavile sebe u skroz drugačijem izdanju.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić progovorile su za Alo! o privatnom životu, karijeri, ali i odgovornosti koju osećaju prema mladoj publici kojoj su uzori. Pevačice ističu da su svesne da se deca ugledaju na njih zbog čega posebno vode računa o primeru koji daju i poruci koju svojim pesmama šalju.

- Jako smo srećne. Iskrena da budem, bile smo skeptične sa pesmom „Legalan“ zato što je smelija, u tekstu se pominje alkohol. Do sada najdalje što smo išle sa provokativnim pesmama jeste „Ti bi da vodimo ljubav“, što nam je i tada bio veliki izazov - rekla je Sanja, na šta se njena koleginica Ivana odmah nadovezala.

EPA

 

- Posebno mi je drago što nas u velikom broju prate deca. Naravno, ogromna je odgovornost imati mladu publiku, trudimo se da vodimo računa kakav primer dajemo deci koja se ugledaju na nas - rekla je atraktivna pevačica, koja priznaje da je naišla na fenomenalne reakcije kada se javnosti predstavila u prirodnom izdanju.

- Mislim da ljudi vole prirodan izgled. Kada sam na svom Instagramu objavila fotku sa kratkom kosom, bez nadogradnje, svi su se oduševili. To je bila najkomentarisanija objava - iskrena je bila ona.

Pevačice priznaju da su se skroz posvetile karijeri, da rade punom parom, i da se nadaju da će Novu godinu takođe provesti radno.

EPA

 

Nadamo se da ćemo nastupati za doček Nove godine. Nakon svih epidemioloških mera, red je bio da se vratimo nastupima i jedva čekamo da zapevamo u novogodišnjoj večeri. Iako su to porodični praznici, muzičari uglavnom tada rade, ali mi se super provedemo sa publikom, tako da uživamo - rekla je Ksenija, a onda su devojke otkrile želju koju će zamisliti u ponoć.

- Za Novu godinu bismo sebi poželele još hitova, dosta posla, i da se sve vrati u normalu i da korona prođe zauvek - poručile su one. Ceci se dopala moja pesma

Uz to što je u sastavu grupe, Sanja se posvetila i pisanju tekstova, pa je tako upravo ona autor njihovog novog hita „Legalan“.

- Planiram da nastavim da pišem pesme za našu grupu, to je jedna grana u muzici u kojoj se pronalazim, jako mi prija i vidim da mogu da odradim posao dovoljno dobro da se ne obrukam. Napisala sam pesmu za Cecu koja joj se jako svidela - rekla je ona za Alo!.

EPA

 
Ksenija: Počinjem da živim sa dečkom!

U poslednje vreme dosta se spekulisalo o ljubavnom životu Ksenije Knežević. Sada je pevačica za Alo! otkrila svoj emotivni status, ali i razloge zbog kojih često menja imidž.

- Već šest godina sam u vezi sa Nikolom sa kojim uskoro počinjem da živim. Roditelji podržavaju tu moju odluku zato što se mi slažemo u svakom segmentu i u stabilnoj smo vezi, pa je ovo bio logičan sled stvari - rekla je ona, i dodala:

- Često menjam boju kose jer volim da eksperimentišem. Moje promene raspoloženja nemaju veze s tim, jer ja dnevno imam po tri nervna sloma i, vodeći se time, trebalo bi da se ofarbam u zeleno. Volim spontanost, zbog toga sam i obrisala sve fotografije sa Instagrama jer mi je sve bilo previše ispozirano - rekla je ona.

NON STOP PLAČE, NEUTEŠNA JE! Ana Bekuta ne izlazi iz stana, moli se za Milutinovo zdravlje, a oni joj pružaju najveću utehu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading