NON STOP PLAČE, NEUTEŠNA JE! Ana Bekuta ne izlazi iz stana, moli se za Milutinovo zdravlje, a oni joj pružaju najveću utehu!
Foto: Ataimages

Pevačica Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravu porodičnu agoniju, jer se njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, bori za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu.

Poslednje javno pojavljivanje pevačice bilo je na rođendanskom slavlju Predraga i Ane Rajković, koji su slavili prvi rođendan sinu Tadiji, a nakon toga je odlučila da otkaže sve obaveze i da najveći deo vremena provede u porodičnom domu na Vračaru.

NON STOP PLAČE, NEUTEŠNA JE! Ana Bekuta ne izlazi iz stana, moli se za Milutinovo zdravlje, a oni joj pružaju najveću utehu!

Foto: Ataimages

 

Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi. Prijatelji i kolege Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj reči utehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pevačica stalno plače i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju, prenosi pomenuti portal.

Pevačica poslednjih nekoliko dana, koliko ne može da ide u bolničku posetu Milutinu, ne izlazi iz stana a da o Ani najviše računa vode unuci Sonja i Branko, kao i sin Igor Polić koji je svakodnevno obilazi.

BROJAO JOJ MUŽEVE I DECU, A ONA NAPRAVILA KARAMBOL! Opšti haos u Zvezdama Granda, Sanja odbrusila Saši: Nema potrebe da se vi bavite mojim životom!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivan

19.11.2021 12:34

Preljubnice ista si Dalila sve lažno pa i suze koje nisu iskrene.