NINU ĐOGANI OPTUŽILI DA IZBELJUJE KOŽU Lunina sestra trpi stravične napade!
Foto: Printscreen/instagram

Reč je o terminu koji označava pokušaje pripadnika ostalih rasa da putem estetskih korekcija ili drugih metoda postignu izgled pripadnika negroidne rase, što oni smatraju neumesnim.

NINU ĐOGANI OPTUŽILI DA IZBELJUJE KOŽU Lunina sestra trpi stravične napade!

Printscreen

 

 

- To je trenutak kada se ljudi hvataju za svaku moguću stvar na tebi onda kada nemaju šta drugo da ti zamere. Ljudima smeta što idem u solarijum, a to radi svaka druga osoba na ovom svetu. Možda i ja nekad preteram u tome, pa se povremeno ni meni ne dopadne koliko tamna izađem iz solarijuma - ispričala je Nina za "Hype".

- Ponekad ostanem više minuta nego što treba u solarijumu i kad se, posle tretmana, ugledam u ogledalu začudim se, pa onda i sama pričam ljudima da sam previše crna. Tada nekoliko dana ne idem u solarijum i onda mi spadne taj ten. Ja samo želim da imam lep ten, to je sve - dodala je Đoganijeva.

- Ja, inače, imam taman ten. Tamnoputa sam, ali je moj prirodni ten opao zbog imuniteta. Sada imam malo belji ten, pa zato idem u solarijum. Volim da budem crna, to mi lepše izgleda - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

OTVORENA JE ZA NOVU VEZU Elma Sinanović progovorila o ljubavnom životu, pa prokomentarisala Cecinog dečka!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
MladenBg

18.11.2021 13:24

Ova izgleda kao da je ujela osa. Sva naduvena kao bundeva. Odvratno.

Biljana

19.11.2021 23:38

optuzuju je da se previse potamnjuje u solarijumu a ne ovo sto ste napisali