HASAN JE IMAO INTERVENCIJU NA SRCU! Oglasila se njegova bivša žena Zlata Petrović i otkrila u kakvom je trenutno stanju poznati pevač!
Foto: Alo/ilustracija

Pevač Hasan Dudić objavio je na svom Fejsbuku da je trenutno u bolnici, a sada se nakon toga oglasila njegova bivša supruga Zlata Petrović.

Naime, je otkrila da je danas razgovarala sa Hasanom, te da je pevač imao intervenciju na srcu, kao i da je još u bolnici.

- Hasan je dobro. Ja sam se odsekla kada sam po portalima videla njegovu fotografiju iz bolnice. Odmah sam ga pozvala da vidim o čemu se radi. Imao je jednu malu intervenciju, ništa strašno. Imao je to neko preskakanje srca, normalno priča, sada je sve u redu. Nije ništa ozbiljno. Čuli smo se i sve je u redu, on je hteo odmah večeras da ode iz bolnice, ali će ipak poslušati lekare i prenoćiti, a sutra bi već trebalo da ga puste. On kaže da mu je dobro sada - rekla je Zlata za pomenuti portal i dodala:

HASAN JE IMAO INTERVENCIJU NA SRCU! Oglasila se njegova bivša žena Zlata Petrović i otkrila u kakvom je trenutno stanju poznati pevač!

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- U sadašnje vreme za minut ne znaš šta može čoveku da se desi, ne smem više ni telefon da otvorim da ne bih videla da je neko umro i slično... Užas. Ja sam dobro, ne volim ni da idem kod lekara. Neka mi bude šta bude. Osetim povremeno glavobolje zbog ovog vremena i to je to - rekla je ona.

Podsetimo, Dudić se pre nekoliko meseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju, kada je smešten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usled komplikacija zbog korone, a nakon što se izborio sa virusom, pevač je priznao da je jedva izvukao živu glavu.

ZNAM DA JE ON VELIKI BORAC! Zorica Marković poslala Hasanu jake reči podrške nakon što je hitno hospitalizovan: Neka je Gospod Bog uz njega!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading