ŠOK! Lepa Lukić htela da se obesi, a ovo je razlog zašto je pevačica rešila da digne ruku na sebe!
Printscreen

Lepa Lukić vrlo često ume da otkrije pikanterije iz svog života, a ovog puta otkrila je ljubavne detalje koje nikad do sada nije ispričala u javnosti.

Naime, kraljica narodne muzike otkrila je da je sa 16 godina htela da se ubije zbog zabranjene ljubavi, a u sve u cilju zastrašivanja njene majke.

Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam – ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

Printscreen

 

On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh), ali prođe to… To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim – rekla je Lepa u emisiji “Zvezde Granda Specijal”. 

TRUDILA SE DA SAČUVA PRIVATNI ŽIVOT Dragana Mićalović u vezi sa ovim kolegom?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading