OSTAVILA JE TRAG NA ESTRADI KOJI NIKO NIJE! Uspeh ove pevačice niko ne može da nadmaši, evo o čemu je reč 06:00 Vip 0
SVI MISLE DA JE U PITANJU ZORICA BRUNCLIK, ALI NIJE! Evo koja pevačica prednjači po pitanju razvoda na našoj estradi 14:10 Vip 0
"ODLUČIO SAM DA ZAPROSIM LEPU LUKIĆ (85)" Poznati Srbin (28) priznao emocije prema 57 godina starijoj pevačici 16:45 Vip 0
GORAN BREGOVIĆ ODLEPIO ZA 10 GODINA STARIJOM KOLEGINICOM! Sve priznao, ona hitno odreagovala! 15:20 Vip 0
"ZATEKLA SAM IH U SPAVAĆOJ SOBI, NJU SAM IZBACILA GOLU IZ KUĆE" Pevačica uhvatilla muža u prevari, a svi su sumnjali da mu je ona ljubavnica 23:00 Vip 0
LEPA LUKIĆ PROMENILA IME I PREZIME Godinama je krila zašto se odrekla svog pravog identiteta! 06:00 Vip 0
"GOLU SAM JE IZBACILA NAPOLJE" Pevačica zatekla muža u prevari sa koleginicom u njihovom porodičnom domu! 22:00 Vip 0
"NOĆAS ĆEMO OBOJE DA ZAVRŠIMO" Lepoj Lukić suprug hteo da presudi, a njegovo prezime i dan danas nosi! 16:45 Vip 0
EVO KO JE MUŠKARAC KOME LEPA LUKIĆ OSTAVLJA BOGATSTVO Mora da ispuni jedan uslov, a svi pamte dramu oko njene porodične kuće 13:50 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
"OVDE LEŽI..." Evo šta će pisati na nadgrobnoj ploči Lepe Lukić, natpis ostavio javnost bez teksta! 21:45 Vip 0
NAJVEĆI ŠVALER ESTRADNE SCENE Lepa Lukić raskrinkala kolegu koji je menjao po pet žena za noć! 07:20 Vip 0
GORAN BREGOVIĆ ODLEPIO ZA 10 GODINA STARIJOM PEVAČICOM! Sve priznao, ona hitno odreagovala! 11:20 Vip 0
EVO KOME JE LEPA LUKIĆ OSTAVILA SVOJE BOGATSTVO! Pevačica napisala testament, imala poseban uslov! 07:20 Vip 0
"NE PEVAMO ISTO!" Evo šta je Lepa Lukić rekla kad je čula da je porede sa Snežanom Đurišić! 22:25 Vip 0
"POSTAVILA JE PITANJE KOJE JE POKVARILO CELU EMISIJU" Lepa Lukić otkrila šta se desilo iza kamera "Balkanskom ulicom!" 19:25 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
HITNO OGLAŠAVANJE VIŠEG JAVNOG TUŽILAŠTVA Uhapšeno 18 osoba zbog pranja para, svi detalji akcije! 14:04 Hronika 0