DRAŠKO DOPUTOVAO U SRBIJU ZBOG TANJE! Otkriveno na kojoj tajnoj lokaciji su se sastali pevačica i imućni političar, a pao je i poljubac!
Foto: Ataimages, Alo

Tanji Savić teško je palo razdvajanje od dečka Draška Stanivukovića, pa ga je pozvala da je poseti u jednoj luksuznoj vili nadomak Smedereva, gde i živi.

Naime, gradonačelnik Banjaluke proveo je nekoliko dana na poslovnom putu u Parizu, pa je, čim se vratio, pohitao pevačici u zagrljaj. Kako navodi izvor blizak pevačici, Tanja i političar su se sastali na jednom luksuznom imanju sa ogromnom vilom nadomak Smedereva.

U tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i venčanja, a postoji i jedan restoran internacionalne kuhinje, gde su oni proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru. Nekoliko puta su se i poljubili, iako je bilo prisutnih za susednim stolovima.

DRAŠKO DOPUTOVAO U SRBIJU ZBOG TANJE! Otkriveno na kojoj tajnoj lokaciji su se sastali pevačica i imućni političar, a pao je i poljubac!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tanja i političar došli su u restoran u subotu oko pet sati po podne. Bili su vrlo prisni, svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju. Odmah su naručili hranu, stalno su se smeškali i dodirivali, primetio sam da joj je Draško pokazivao svoje slike iz Pariza, odakle je tog dana i doputovao. S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je seo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov telohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i kesu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom momentu, pao je i poljubac. Baš se bila obradovala, vidi se da blista i da joj prija pažnja - ispričao je izvor i dodao da su odmah nakon toga, navodno, otišli zajedno za Banjaluku.

- Tamo je provela samo nekoliko sati, jer je Draško imao neke važne susrete, o čemu je obavestio i svoje pratioce na Instagramu. Pretpostavljam da je noć bila burna, jer se ranom zorom vratila za Srbiju. Možda bi ostala i duže sa svojim partnerom da nije imala zakazano gostovanje u jednoj emisiji koja se emitovala uživo, a gde se videlo koliko je srećna, bez obzira na to što je njen muž Dušan besramno izvređao i nju i Draška - završava izvor.

HASAN JE IMAO INTERVENCIJU NA SRCU! Oglasila se njegova bivša žena Zlata Petrović i otkrila u kakvom je trenutno stanju poznati pevač!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading