NA SVE JE SPREMAN ZBOG SINA Bivši muž Marije Karan nakon incidenta u Beogradu, doneo važnu odluku!
Printscreen

Holivudska scena u centru Beograda. Posle žestoke rasprave sa dečkom u kasnim noćnim satima, koja se završila incidentom, Marija Karan po izlasku iz restorana uzela je protivpožarni aparat i tegove i njima razbila zadnje staklo na njegovom „poršeu“.  Automobil je završio ispred policijske stanice, a glumica u Hitnoj pomoći zbog povreda na licu. Tako je, otprilike, glasio izveštaj gradskih medija sa lica mesta.

Marija nije želela da komentariše nemili događaj. No, stvari su izmakle kontroli pa je odlučila da se preko svog advokatskog tima obrati javnosti:

‒ Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo potpuno drugačiji epilog u medijima, i da se kreiraju neistinite priče, molimo sve da imaju razumevanje. U odnosu gospođe Karan i gospodina B. nije bilo porodičnog, niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj način obraćamo i tražimo da se privatnost gospođe Karan zaštiti kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo.

NA SVE JE SPREMAN ZBOG SINA Bivši muž Marije Karan nakon incidenta u Beogradu, doneo važnu odluku!

Foto: Printscreen/instagram

 

Posle razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, Marija se vratila u Beograd, gde je nastavila karijeru. Pronašla je i novu ljubav – Vladana Balabana, IT stručnjaka i člana Upravnog odbora „Saveza hokeja na ledu Srbije“. I on ima brak iza sebe. Kako tvrde upućeni, veza je od starta bila burna, a dokaz je i jedna scena sa letovanja, kada ih je ekipa "Alo" snimila u žučnoj svađi ispred hotela u kome su boravili.

Kada je saznao za incident, Marijin bivši muž pozvao je glumicu i saopštio joj da dolazi u Beograd kako bi u ovoj delikatnoj situaciji bio uz nju i sina.

‒ Marija i Džoel razveli su se u februaru, ali su zbog deteta ostali u dobrim odnosima. Kada je čuo za skandal koji se desio njegovoj bivšoj supruzi, bez razmišljanja je rešio da spakuje kofere i dođe u Beograd, da joj se nađe u najtežim trenucima – navodi izvor blizak poznatoj glumici, prenosi „Star“.

‒ Ovih dana će doputovati u tajnosti kako bi bio uz bivšu ženu i sina. Džoel smatra da Marija ovu situaciju mora da reši sama, ali i da prevaziđe stres koji je doživela. Njoj mnogo znači što ima Lubinovu podršku, koji čak planira da joj predloži da svi zajedno na neko vreme odu u Ameriku.

BONUS VIDEO: 

OTKRIVENA DUGOGODIŠNJA TAJNA?! Novinar tvrdi da se Lepa Brena udala za Bobu zbog novca, evo koja cifra je u pitanju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
zora

12.11.2021 18:32

Uobrazena i puna sebe napravila sranje pa se sad vadi. Kobajage se nista nije dogodilo. Ha,ha.Cak i bivseg muza umesala i svoju bahatost. Ocigledno je ne poznaje.

Milena

13.11.2021 01:53

Siroti muz verovatno dolazi hitno da spasi dete.Video je on odmah sa kim ima posla,zato se i razveo ali nije pretpostavljao da ona ne moze ni majka da bude.