OTKRIVENA DUGOGODIŠNJA TAJNA?! Novinar tvrdi da se Lepa Brena udala za Bobu zbog novca, evo koja cifra je u pitanju!
E stock

Novinar, koji je navodno, sudeći po njegovim izjavama, dobro upoznat sa životom Lepe Brene, odlučio je da iznese tvrdnje iz kog razloga se pevačica udala za biznismena Bobu Živojinovića.

Naime, na Fejsbuk profilu Marko je objavio fotografiju sa Lepom Brenom, a komentar je šokirao javnost - otkrio razlog zbog kog se pevačica udala za Bobu Živojinovića i to, navodno, nije ljubav. Novinar je indirektno  pevačicu prozvao da je sponzoruiša!

 

 

Udala sam se za Bobu jer je imao 700.000 dolara - napisao je Marko u opisu fotografije, tvrdeći da mu je ovu tajnu navodno otkrila Brena lično.

Inače, oduvek se spekulisalo o ljubavi Brene i Bobe, na koji način je došlo do njihovog poznanstva, kao i zbog čega je pevačica naprasno odlučila da izgovori sudbonosno "da" ovom biznismenu. 

Oni su navikli da svako vodi svoj život i da ne sputavaju jedno drugo. Trenutno su fokusirani na zajednički biznis koji uskoro pokreću. Otvaraju hotel na Zlatiboru, kao i u Majamiju. U to će uložiti 50 miliona evra – kaže izvor blizak Živojinovićima, a Boba je svojevremeno objasnio kako on vidi svoj brak:

Uz ljubav mora da postoji poštovanje. Što bi moja baba rekla: ‘Ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju, šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš na svoju, ja pustim i obrnuto, on će da traje. ‘Isto važi i za ljubav i prijateljstvo. Moraš da daš da bi dobio. Brena i ja smo zajedno 34 godine i nekako izdržavamo - prenosi Svet.

Inače, Brena i Boba su preko 30 godina u braku, a njih dvoje su se ubrzo nakon što su otpočeli vezu uplovili u bračne vode.

NJEN GEST GA ODUŠEVIO Darko Lazić pokazao kako ga Barbara iznenadila i otkrio koliko ga dobro poznaje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mario Sarafciger

12.11.2021 16:42

Od tih 30-tak nisu sve bili zajedno,moramo oduzeti vreme kad je provodila po raznim operacijama to jest zatezacijama

ja

12.11.2021 20:17

Tada je Boba bio najbolji frajer na Balkanu a usput je imao i pare i nema tu nista lose sto se baz sa njim spandjala glupo je izmisljati sad .