DRAGI MOJ UJO, UVEK ĆU TE VOLETI Srbiju jutros dočekale potresne čitulje za preminulog Marinka koje govore kakva je on ljudska veličina bio! (FOTO)
Printscreen

Marinko Rokvić sahranjen je u četvrtak, 11. novembra, na Novom bežanijskom groblju u Beogradu uz prisustvo velikog broja saradnika, kolega i obožavaoca njegovog lika i dela, a koliko je Marinko bio voljen i poštovan može se videti i iz čitulja koje su dali prijatelji, saradnici, a i rodbina.

- "Dragi moj ujo, uvek ću te voleti", "Tuga i bol u našim dušama, napustio nas je naš teča. Zauvek ćeš ostati u našem sećanju", "Neizbrisiv trag si ostavio u našim životima", "Dragi prijatelju, neka na veliki put, večnog, a preranog mira, prati naša iskrena i krupna suza", "Brate moj mili, kako ovaj život nastaviti bez tebe? Tuga i bol će uvek biti sa mnom dok se ponovo ne sretnemo na nekom drugom mestu, tvoj brat Dušan"... - samo su neke od čitulja koje kidaju dušu.

Podsetimo, Marinko je preminuo od posledica duge i teške bolesti kancera pankreasa, a njegova želja bila je da se o tome ne komentariše u javnosti, što su oni i ispoštovali. Njegova supruga Slavica je sve vreme bila pored pevača, sve do poslednjeg dana.

OČE MOJ, SADA JASNO VIDIM SVE Reči kojima se Nikola Rokvić poslednji put oprostio od Marinka kidaju dušu, pevač ne može da se pomiri sa gubitkom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading