VERA NEĆE DOĆI NA MARINKOVU SAHRANU! Oglasila se pevačica nakon smrti Rokvića, otkrila da nije posetila prijatelja, a glavni razlog su bili njegovi sinovi
Foto: Alo/ilustracija

Vest o iznenadnoj smrti Marinka Rokvića šokirala je njegove brojne kolege koji su se emotivnim porukama oprostili od njega, a Vera Matović je jedna od njih:

- Bili smo jako dobre kolege, radili smo zajedno puno. Bio je dobar drug i pevač. Otišao nam je još jedan izvrstan pevač I kolega. Čula sam odavno da je bolovao ali sto bih želela da idem da ga posetim nisam mogla zbog njegovih sinova koji su me za vreme poplava u Obrenovcu ponizili i pisali da sam dno dna, zato što sam učestvovala u donaciji poplavljenom stanovništvu u Republici Srpskoj, Bosni I Srbiji. Žao mi ga je I nažalost sigurno neću biti na sahrani zbog njegovih sinova. Saučešće izjvaljujem njegovoj supruzi - rekla je Vera Matović.

Podsetimo, Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini, u svom domu na Košutnjaku.

ALO! ISPRED KUĆE ROKVIĆA NA KOŠUTNJAKU Šaulići pristigli da izjave saučešće porodici, Nikola nem od tuge i bola!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Sneza

06.11.2021 17:59

Njegovi sinovi su lose pricali o milosu bojani kad je ucestvovao na farmi. Time su pokazali svoje nevaspitanje I nista drugo.

Ceca

06.11.2021 18:01

Bravo vera. Oni su pokusali da pljuju milosa bojanic kad je ucestvovao na farmi. Nikad oni nece bit ni blizu koa Milos I njegovi sinovi

Nesko

07.11.2021 00:02

@Eva - I drugi veliki pevaci su otisli, Vera u pravu ste