AU KAKAV SPOJ! Jovana Jeremić se popela na binu, pa zapevala "Jutro je" sa Nadom Topčagić, voditeljka dovela atmosferu do usijanja! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Jovana Jeremić prisustvovala je jednom gradskom događaju, a svi su pali u trans kada se popela na binu.

Niame, Jovana je poznata kao neko ko uvek dovede atmosferu do usijanja, tako da je njena pojava na bini unapred obećavala puno, a voditeljka je ispunila očekivanja.

AU KAKAV SPOJ! Jovana Jeremić se popela na binu, pa zapevala

Foto: Printscreen/instagram

 

Nada Topčagić je na događaju zapevala legendarnu pesmu "Jutro je", a Jovana joj se pridružila na bini pa je zapevala sa njom, na opšte oduševljenje svih prisutnih.

Voditeljka je na seb imala crnu haljinicu i odlučila se za čipkaste čarape, a svi komentarišu da joj je stajling čista desetka. Tako obučena, zajedno sa Nadom zaigrala je uz taktove pomenute pesme, i dodatno podigla atmosferu.

AU KAKAV SPOJ! Jovana Jeremić se popela na binu, pa zapevala

Foto: Printscreen/instagram

 

Nema sumnje da se Jeremićka baš dobro provela, ali je zabavila i ljude oko nje. Mnogobrojni fanovi i kolege su je snimali i ovekovečili ovaj performans koji će se dugo prepričavati.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

VAKCINA, BOLNICA, GROBLJE... Trudna Marijana Mićić dobijala jezive poruke nakon primanja vakcine, antivakseri ne prestaju sa napadima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading