SLUPALA SAM OKO DESETAK AUTOMOBILA Olja Crnogorac jedva preživela!
Foto: Printscreen/instagram

Olja se pored svog osnovnog zanimanja, kreiranja haljina, priključila porodičnom biznisu - rentiranje luksuznih automobila.

- Moji roditelji se već dugi niz godina bave uvozom automobila iz inostranstva. Uglavnom se radi o vozilima iz Holandije. Moj brat je bio uključen u ovu priču, te sam uz njega počela da osećam tu strast prema automobilima - započinje priču Olja i dodaje:

- Najgore od svega je to što sam bila očajan vozač, tipično žensko... gleda svuda oko sebe dok vozi, a najmanje gleda na put kojim vozi, te se onda problemi non stop dešavaju. U životu mi se dogodilo da sam slupala oko desetak automobila. Nekoliko puta je bila totalna šteta i ništa nije moglo da se sredi i popravi. Mada, dešavalo se da sam imala toliko opasnih povreda da sam jedva preživela - priča nekadašnja voditeljka i dodaje da je uz svoje "probleme" naučila dosta toga o autombilima.

SLUPALA SAM OKO DESETAK AUTOMOBILA Olja Crnogorac jedva preživela!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Popravljajući automobile, počela sam da se raspitujem gde koji deo može jeftiniji da se kupi, šta je zamajac, osovina, filteri… Posete mehaničaru uticale su da naučim mnoge stvari, tako sam počela da shvatam razlike među automobilima, koje inače ženama nisu bitne. Sada znam i šta je kubikaža, koliko auto može da vredi ako je prešao određenu kilometražu, pa sve do sitnih pojedinosti koje su uglavnom bile muškarcima prioritetne i oni su najbolje znali - priča dizajnerka i dodaje:

- Godine slupanih kola, godine provedenih po majstorima, godine gledajući desetine kola u svom dvorištu, odlučila sam da ljubav prema kolima mora nekako da se manifestuje. Otvorila sam rent a car sa desetak luksuznih automobila, a danas se u mom voznom parku nalaze se automobili kao što su "Jaguar", "Mercedes", "Velar", ali i sportski džipovi. Ni jednog trenutka se nisam dvoumila između malih gradskih kola i premijum auta. Dok sam putovala po svetu, shvatila sam da mnogim vozačima treba i vozač, tako da kod nas u “Vip Only rent a car-u” postoji i ta usluga. Napravila sam akciju, te ako na par meseci uzmete auto, obradovaćemo vas poklonom u vidu vožnje helihopterom za vas i voljenu osobu - ispričala je ona.

BONUS VIDEO: 

DIDI SE UMOTALA U FOLIJU! Pevačica svojim ekstravagantnim načinom života šokira javnost

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading