OTELA MUŽA ŽENI SA KOJOM JE PILA KAFU! Nakon rijalitija pala je u depresiju, a sada je poznata pevačica otkrila kako se nosila sa svim skandalima!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Gabrijela Pejčev otkrila je da je nakon učešća u rijalitiju "Farma" pala u depresiju i da se loše nosila sa pritiskom javnosti

Ona je 2015. godine bila u Farmi, a posle toga se iz zdravstvenih razloga potpuno povukla iz javnosti.

- Imala sam momente depresije posle rijalitija. Tada sam bila u dvadesetim godinama i nisam mogla da podnesem toliki pritisak javnosti. Bilo mi je potrebno da se povučem iz javnog života, da se saberem i prođem kroz neke teške situacije - priča Gabrijela i dodaje da joj je taj težak period života loše uticao na karijeru.

- Sve što se dešavalo negativno je uticalo na moj posao. Jednostavno, nisam znala da baratam ni estradom, ni medijima, a ni ljudima koji su me okruživali u tom trenutku.

OTELA MUŽA ŽENI SA KOJOM JE PILA KAFU! Nakon rijalitija pala je u depresiju, a sada je poznata pevačica otkrila kako se nosila sa svim skandalima!

Promo

 

Podsetimo, bugarska pevačica je na Farmi bila u vezi sa oženjenim Semirom Džankovićem. Njemu je supruga Sanela oprostila neverstvo s koleginicom. Naime, ona je osetila da je suprug, s kojim je pet godina u braku i ima dvoje dece, vara, ali da joj je žao što sada svi krive njega, a ne Gabrijelu, koja se spetljala sa čovekom koji je oženjen. Gabrijela se čak družila sa Semirovom ženom.

- Želim da se izvinim i mojoj porodici i njegovoj. Rekli smo mnoge stvari u afektu. Ja njega poznajem, on je mnogo dobar čovek, ali oboje smo rekli bezbroj ružnih stvari. Volela bih da mogu da funkcionišem ovde normalno, on mi ne smeta kao osoba, ali prosto mi moj ponos ne dozvoljava da pređem preko svega - rekla je na kraju afere Gabrijela.

BONUS VIDEO: 

OVO JE MUŽ BRANKE KATIĆ! Ne živi u Srbiji, nikada ga nismo videli u javnosti, a mnogi su ga gledali kao da je sa druge planete!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading