SVE SE SAZNALO! Otkriveno ko je glavni krivac za sukob Cece i Milija u Zvezdama Granda!
Foto: Printscreen

Kako SCANDAL! saznaje, narod koji prati Zvezde Granda smatra da je Saša Popović glavni krivac za sukob Cece i Milija.

Kako se prepričava na forumima, publika smatra da je Sale svesno od samog starta kad je Ceca došla u žiri, počeo da huška nju na Milija i njega na nju i tako produbio konflikt koji njih dvoje imaju od ranije kada su sarađivali, a o čemu je Ceca javno govorila. 

SVE SE SAZNALO! Otkriveno ko je glavni krivac za sukob Cece i Milija u Zvezdama Granda!

E-stock

 

- Saša otvoreno pecka i Cecu i Milija. Kaže njemu da bez Cece sa kojom je radio, ne bi nikad bio toliko poznat. Onda se Mili upali, pa priča kako je stvorio druge velike zvezde i da mu se karijera ne zasniva samo na radu s Cecom - objašnjava izvor za Scandal! i dodaje: 

- Ceca se ne peca toliko, ali ume i ona da odbrusi Miliju, ali sve u svemu, Sale ih provocira jer je majstor za šou. On je negde i pre nego što je Ceca pristala da dođe u žiri, a dok su trajali pregovori, osmislio koncept za njih dvoje. Znao je da su prekinuli saradnju i osetio je da će dići gledanost ako ih bude huškao jedno na drugo. On to svakako radi samo zbog posla, nema nameru da ih svađa, a isto tako zna da su oboje dovoljno dugo u poslu i da mu neće zameriti. Uglavnom, postigao je cilj, samo što ga sad narod proziva da je on kriv za sve Cecine i Milijeve nesuglasice - zaključio je izvor. 

OŽENIO SE VIKTOR SAVIĆ!? Mlada blista u beloj venčanici i ne skida osmeh sa lica!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kiklop

31.10.2021 01:00

vise bi odgovaralo da se emisija zove parada nerada ili virusi i paraziti , blejogradska la strada zbog kojih srbija zauvek propada , uglavnom pljacka naroda ,, zabavni program za neobrazovane , lazne diplome , i sto bi pokojna Marina rekla : sve su to tudje pesme , tudji stihovi , pijavice i vampiri na grbaci dece i naroda , uglavnom veliki strucnjaci za nista .