ACA LUKAS O SKANDALU SA SRPSKOM MISICOM: Jasno je koliko je pametna, čim se prijavila
Printscreen

Misica Valentina Petrović i njen nesmotreni potez danima tresu Srbiju, a konačno je doneta odluka da ostaje u takmičenju i da će u petak predstaviti svoju zemlju u Šarm el Šejku. Ipak, nisu svi zadovoljni!

Domaća javnost je ostala šokirana nakon što je na društvenim mrežama isplivala fotografija gde naša predstavnica zajedno sa predstavnicama Crne Gore i Albanije, takozvane države Kosovo, pokazuje dvoglavog orla. Nakon toga Valentina je uputila javno izvinjenje i otkrila da je nasamarena.

Ubrzo je objavljeno da će Valentina biti izbačena sa takmičenja, potom je objavljeno da ostaje u takmičenju, a povodom ovog skandala oglasilo se mnogo poznatih ličnosti. Među njima je i pevač Aca Lukas.

- Samo takmičenje za mis dovoljno govori o pameti tih devojaka - rekao je pevač i prokomentarisao odluku da Valentina i posle skandala ostane predstavnica Srbije.

- Ne znam što je Vesna nije povukla sa takmičenja, ja bih to bez razmišljanja uradio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Miroljub

30.10.2021 13:46

E kad ti Aca Lukas kaže da nisi pametan, onda znaš da si sigurno na dobrom putu u životu.

MladenBg

30.10.2021 16:39

Nazalost, fizicka lepota ne znaci nista ako nema gram mozga. Ova je skolski primer budale, koja pri tom nije obavestena o elementarnim stvarima. Ovo je toliko jadno i sramno da nema dalje. Ne treba braniti ovu devojku, vec naprotiv poslati je u skolu da nesto nauci, ovako gusku mozes da navedes da radi bilo sta i nikom nista. Jadna je ona predstavnica bilo koje zemlje.